Velox Fama (19.3.2014)

Velox Fama V4

Na US PS Store sa objavila možnosť zapožičať si hru. Resp. je tam táto možnosť ale nie je možné ju využiť, odkazy nefungujú. Sony tak prináša model zapožičiavania čo má určite niečo spoločné s Plyastation Now ktoré je práve v bete. Zapožičať si (ne)môžete hru Catherine na 1, 7 alebo 30 dní, pričom cena nebola uvedená.

PSN Borrow

Amazon chystá svoju vlastnú konzolu. Pobeží na Androide a jediné čo zatiaľ „vieme“ je, ako možno bude vyzerať ovládač. Ten je evidentne inšpirovaný Xboxovým ovládačom no má navyše napríklad play/pause button spolu s net a previous track buttonmi.

PS Vita má svôj channel na YouTube na ktorom sa vás deviatimi videami posnaží presvedčiť s svojej jedinečnosti. Kto má záujem nech zamieri na playlist so všetkými videami.

Pamätáte si na totálne nezmyselný simulátor kozy, ktorý bol najskôr myslený ako vtip a po nátlaku verejnosti nakoniec bude zrealizovaný? Teraz prichádza simulátor medveďa a … vidno značný pokrok oproti koze … dokonca to nevyzerá až tak zle čo sa týka náplne hry. Čeknite trailer.

Deep Down bude free 2 play exkluzivita na PS4 od Capcomu. Ak si pamätáte na toho fotorealistického úžasného draka z februárového predstavenia PS4, tak ten je z Deep Down a teraz si môžete pozrieť ako vyzerá v pohybe s komentovaním. Bohužial v japončine takže o čom hovoria sa nedozvieme (samozrejme ak tu niekto neovláda japončinu).

V piatok vychádza MGS V Ground Zeroes tak si doprajte launch trailer.

Už si nebudete musieť ísť po X-Box One do susedných krajín. Dostanete ho aj u nás, od 26. septembra 2014. V septembri teda oficiálne dorazí XBO ku nám, do susedných čiech a ďalších 24 krajín sveta. Samozrejme nemusíte chodiť do susedných krajín ani teraz. Napríklad v Nay ho majú vyložený už teraz. Nemá však na SR podporu ani slovenský Xbox Live.

Watch_Dogs je primárne singleplayerová záležitošt, aj keď tam bude MP pre 8 hráčov a možnosť napojiť sa niekomu do hry a kaziť mu deň, pôjde hlavne o SP. A ten by vám mal vydržať tak na 40 hodín hrania, čo je IMHO slušné číslo.

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: