Velox Fama

3/1/18

NoZerOne praje šťastný nový rok, veľa digitálnych zážitkov a kvalitných hier 🙂

V UK, každá druhá predaná krabicovka bola na PS4. Konzola od Sony si tak ukrojila viac akok 50% trhu. K takému podielu sa naposledy v UK priblížila PS1 s nejakým 47% v roku 1998.

Fresh gameplay z Kingdome Come Deliverance.

Veľká bitka aktuálnych 4K konzol ma za sebou ďalší fight. Tentokrát porovnávačka Witchera 3 na PS4Pro a XBX.

Nové NFS Payback nedopadlo moc dobre v recenziách. Sector na ňom tiež nešetril vo svojej videorecenzii.

Skôr narodený gameri si určite pamätajú Contra. Sidescoller strielačku s dvoma namakanými borcami? Pamätáte? Niekto pracuje na pokračovaní v Unreal Engine.

Krátka ukážka boja z Ni No Kuni II aj prelet kráľovstvom, ktoré si mimoochodom každý vybuduje po svojom. Vychádza v marci tento rok.

Dobrá správa. Nový God Of War bude mať české titulky. Minulý rok podpísalo petíciu za české menu viac ako 6000 hráčov. Výsledok, české menu. Aktuálna petícia by chcela docieliť viac hier s českými titulkami. Aj keď čeština v GoW nie je výsledkom práve tejto petície, zvyšujúci sa tlak evidentne zafungoval. Dakujeme Sony.

Čeknite si MechWarrior v gameplayi. Mňamka. Škoda že len na PC.

SEGA predviedla čerstvo oznámené Valkyria Chronicles 4 v troch videách vrátane gameplayu.

Player Unknown’s Battlegrounds (a.k.a. PUBG) nedávno vyšlo na XBox a slávi veľký úspech. Okrem rekordov ktoré furt láme, ako napríklad 3 milióny hráčov napojených naraz, je veľmi vychvalovaná. Aj Sector jej dal 8.5/10.

Playstation si rekapituluje veľmi úspešný rok 2017 videom. Njoy.

Nintendo Switch malo doma v Japonsku mimoriadne úspešný prvý rok. Dokonca zosadilo z trónu, aj keď tesne, rekord ktorý držala Playstation 2. Tá tiež vyšla v marci a do konca roka predala 3 milióny kusov. Switch ale dal 3,2 milióna. Gratulujem Nintendo.

Ukážka gameplayu VR spin-offu FF XV Monster Of The Deep.

Pre rýchly prehlad najočakávanejších hier roka 2018, zhliadnite video nižšie. Ďakujem.

 

Komentáre