Paris Games Week + Velox Fama (1.11.2015)

Paris Game Week 2015

Brrr to bol dĺĺĺhý október. Kurva dlhý. Vela roboty, málo hrania, málo noZerOne. MGSko ešte stále nemám prejdené, MP som ani nepustil, a to za 9 dní vychádza F4. No ale koniec nariekania, pozrime sa na to, čo sa tento mesiac udialo dôležité vo svete aj v Paríži.

PGW : Sony svoju press-conferenciu presunulo z augustové GamesComu na PGW. Tak aj bolo a jednou z noviniek je GRAN TURISMOOOOO na PS4!!!! Bohužial, tendenčne podaný víkrik to nezachráni a určite sa netešte na „pravé GT“. Oznámené bolo GT Sport. Hra by sa mala podobať skôr Prologue a pod záštitou FIA tam budeme pretekať skutočne závodne. Mali sa v tom závodiť jednotlivé úrovne GT Academy a dokonca som niekde čítal, že sa GT Sport pokúsi pretlačiť závodenie medzi pro e-Sporty. Uvidíme.

PGW : Na pódiu sa objavil a Hermen Hulst z Guerilla Games, aby nám predviedol ako inak Horizon: Zero Dawn v pohybe. Mmmmmm njoy.

PGW : V Paríži sa vela rozprávalo aj o Morpheusovi, resp. PlaystationVR. Dokonca bol oznámený jeden z možných launch titulov. Ide o Until Dawn: Rush Of Blood. Veľmi krátke oznámenie toho o hre veľa nepovedalo. Vieme len tolko, že sa povezeme v baníckom vozíku a kadečo nás bude strašiť + nejaké to strielanie/zabíjanie nepriateľov a samozrejme, po vzore pôvodnej hry, choices.

PGW : RIGS, arénová mecha FPS pre PSVR sa predstavila na novej mape v nových záberoch.

PGW : Prekrásny a s chytľavou hrateľnosťou. Taký bude po vzore jednotky IMHO aj Gravity Rush 2. Posúďte sami.

PGW : Nový SW Battlefront trailer predstaví Heroes za ktorých budeme hrať ako aj planéty na ktorých budeme hrať. V druhom videu si zaspomíname na detstvo so Star Wars.

PGW : Kurva buď ja starnem, alebo sa vážne všetci stále zlepšujú. Si pozrite trailer na MP v Uncharted 4. Šak je úplne strhujúci podla mňa …

PGW : Tekken 7 rozširuje svoje platformy. Dtorez čisto arkádová záležitosť v JP samozrejme prichádza aj na naše PSká a Xká. Oproti arcade verzii pribudne story mód a celkovo má byť konzolová verzia vylepšená.

Dnes vychádza rebootovaný Need For Speed. Hral som uzavretú betu a poviem vám, je vynikajúci. Dajme si launch trailer.

PGW : Sony nechce prezradiť presné číslo, ale na PGW prezradil Michael Denny (vice-prez Sony World Wide Studios) že sú už daleko za posledným oficiálnym číslom, 25 miliónov kusov. Sme to ale veľká rodina 🙂

Unboxing epickej 200€ Fallout 4 kolektorky a k tomu Wanderer trailer.

Bohužial, Mirror’s Edge Catalyst si nezahráme už vo februári, ale až v máji. Škrtnite si 25.2.2016 a poznamenajte 24.5.2016.

J.J. Abrams odpovedá na otázky ohľadom SW Force Awakens. Pýtal sa napríklad aj sám velký George Lucas. Mimochodom, ak máte záujem vidieť SW FA v IMAXe v 3D, tak rezervácie už bežia a najlepšie miesta sú už skoro všetky na všetky časy a dni rezervované. Odporúčam vyriešiť si to ešte dnes.

Mno čo by som povedal k tejto Ocullus Rift hre. Snáď len toľko, že ak si chcete z prvej osoby prežiť nabúranie lietadla do WTC z 11.9.2001, nech sa páči, siahnite po [8:46].

3.12.2015 vyjde na PS Vita port Civilization Revolution 2. Pôvodne iOS hra z dielne Sida Meiera nadväzovala na prvú Civ Revolution z PS3 nad ktorou som presedel hodiny. iOS verzia hry má na metacrtitic.com skóre 66/100. Vzhladom na to, že to bude snáď jediná podobná vec na Vitu, určite si nájde svojich fanúšikov.

Ak ste hrali prvý Outlast, určite si ho dobre pamätáte. Skuočne mala hra veľký úspech a niet divu, že bude Outlast 2. Ale máte čas, vyjde niekedy na podzim 2016.

Už sa intezívne pracuje na filmovom Ratchet & Clank-ovi, tak intezívne, že si môžete pozrieť trailer.

Vlna zlacňovania PS4 zasiahla už celý svet. Playstation 4 tak budete môcť po novom zakúpiť za 350€ 🙂

3D Realms poznáme asi všetci. Štúdio, ktoré ma svedomí legendu Duke Nukem značku predalo Gearboxu a prichádzajú s nocou značkou. Bombshell bude strielačka v koži Shelly.

PGW : Na záver prichádza Quantic Dream s ich novou exkluzivitou Detroit. Detroit má byť niečo úplne iné ako predošlé QD hry. Princíp hry je založený na tom, že si každý hráč buduje vlastný zážitok vlastnými činmy. Hr abude o rozprávaní a o emóciách. V Detroite budeme hrať za známu Karu z ukážky na PS3.

Beyond priatelia.

Komentáre


Tagged: