Drobné newsky na jednom mieste

Jedna z noviniek, ktorá sa vynorila na svetlo sveta v posledných dňoch a prekvapila ma viac ako by som čakal bolo oznámenie starého dobrého Transport Tycoon portnutého na iOS. Pôvodnému majiteľovi značky sa podarilo dostať ju späť, a po rokoch ju  chce oživiť. Moc sa teším. Nižšie prvý teaser.

Partičke nadšencov sa podarilo dotočit už dávnejšie teasovaný fan film z Fallout univerza s titulom Nuka Break: Red Star. Má 25 minút, na to že je to fan film je vynikajúco natočený, nastrihaný a efekty sú tiež znesiteľné. A klobúk dole, je fakt dobrý.

IGN spravilo anketu, ktorej sa zúčastnilo okolo 30 000 ludí v dňoch 25. a 26. júna na otázku, či plánujú kúpit next-ge konzolu pri launchi, keďže 41% opýtaných odpovedalo ańo, chce to ďalšíu otázku, čo u vás rozhoduje o kúpe next-gen konzole. Výsledný graf ktorý som prebral z (IGN.com) pekne ukazuje preferencie ľudí (hodnotenie: 1 – úplne nepodstatné, 5 – veľmi dôležité).

IGN Next-gen Buying Chart

GT 6 vydalo v poradí už 3. concpet movie. Tentokrát ide o kolo na čerstvo oznámenej trati Goodwood na BMW Z4 GT3 ’11. Njoy. Ak vám ušli predošlé dve concept movies nech sa páči GT6 concept movie 1 (z tohtoročnej E3) a GT6 concept movie 2.

Komentáre