E3 2013 : Traileri

Týžden nabúchaný oznámeniami z E3 je za nami. Phew. A že to bol mmmm sakra dobrý týždeň. To najdôležitejšie, MS a Sony press-cony som vám už priblížil, zostávajú už len trailery, ktoré som nedal alebo zabudol 🙂 dať do predošlých člankov. Tak nech sa páči.

Trailer na Metal Gear Solid V tu už bol, ale tento má podtitul Director’s Cut, a jeho úvod, ktorý na MS press-cone chýbal, vás potrhá na kúsky.

Gran TUrismo 6, ktoré vyjde na podzim na PS3 dostalo na E3 tiež svôj nový trailer.

Chcete vidieť ako sa bude hrať MP Diabla 3 na PS? Nech sa páči, samozrjme že okrem online MP bude aj hotseat. Čiže ak máte 3 kamarátov a dostatok ovládačov, môžete organizovať gamerské noci a spolu brázdiť dungeony Diabla 3.

Úžasný Beyond Two Souls sme tiež mohli vidieť na E3 v tomto traileri, ktorý znova dokazuje unikátnosť tohto titulu.

Malý zelený goblin s gangsterským tónom, okázalý britský čarodejník a preafektovaný démon sa snažia natočiť animáciu k hre. Kompletnú 12 minútovú verziu tohto podareného tech dema, bežiaceho real-time na PS4 pod réžiou Quantic Dream si kuknite nižšie.

Kingdom Hearts 3 bolo tiež ohlásené na E3. Prvý trailer nižšie.

Final Fantasy XIV, prvé FF MMO na PS3 ktorého uzavretá beta práve beží sa ukazuje v novom traileri s podtitulom Crystall’s Call. Njoy

Killzone Mercenary, veľmi očakávaná strilačka na Vitu nechýbala na E3.

A ani kúzelný Tearaway 🙂

Sony neopúšťa entuziasmus o augmented reality. Na E3 nám ukázali trailer na niečo, čo si hovorí PlayRoom. Nevieme či pôjde o hru, alebo len takú zábavku na krátke chvíle. Každopádne, posúďte sami.

Final Fantasy X a X-2 HD Remaster. Vychádza na PS3 na jednom BD, alebo na Vitu každá zvlášť.

Lightning Returns Final Fantasy XIII je posledná hra do Fabula Nova Crystalis Final Fantasy XIII a ponúkne (podľa IGN) hlboký a veľmi kvalitný battle system. Tentokrát budeme na bojisku môcť behať a uhýbať sa a hlavne, Lightning tam bude úplne sama. Gameplay trailer.

Aj Sony vyhodila svoj 3D model PS4 na Sketchfab, kde si ju môžete detailne poobzerať z každej strany.

The Evil Within, pure survival horror od otca survival horror žánru, Shinji Mikamiho sa predviedol v gameplay s komentárom od tvorcu. Vrele odporúčam pozrieť.

Chalani z IGN si zagamblili na E3 Battlefield 4 MP a ich krátke prvé dojmy si vypočujte vo videu.

Zatiaľ všetko, Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: