Velox Fama (29.9.2013)

Velox Fama V4

Gameplay videá z Tokyo Game Show z Kojimovho nového Metal Gear Solid V neboli zrovna najkvalitnejšie. A boli po japonsky čo tiež nesedi každému. Kojima preto vypustil aj anglicky nahovorenú verziu úvodu hry spolu s ďalšími dvoma gameplay videami. Mmmmmňam.

Spapcejunker zo sector.sk, prišiel, videl, citíl, spísal svoje dojmy z PS4 launch titulu Killzone Shadow Fall. K tomu pripájam MP gameplay. Dozvedeli sme tiež, že KZ SF bude mať niekoľko DLC ktoré si môžete formou Season Passu predplatiť za príjemných 20E.

Drobná zaujímavosť. Train Siumulator 2014 na PC bude mať viac ako 100 DLC v celkovej hodnote necelych 2050E 😀 No pekne ale to zaujimvaejsie je dojimave video s nazvom We Are Rail Fans 🙂 Odporucam.

Playtation 4 bundle, o ktorom sa doteraz len šepkalo, je skutočný pravdivý a potvrdený. Minimálne zatiaľ pre UK. V bundli za 500E dostanete PS4 (500 GB) dva Dualshock 4, Playstation Camera a Killzone Shadow Fall. A takýchto bundlov bude vraj pri launchi viac a oznamené budú v blízkej budúcnosti.V UK predajcovia začínajú kontaktovať zákazníkov, ktorý si predobjednali PS4 a dávajú im možnosť updatnuť svoj pre-order na niektorý z bundlov. Ako a či vôbec sa dostanú bundle aj ku nám nie je zatiaľ známo.

Puppeteer je krásne vyzerajúca japonská plošinovka, ktorá práve vyšla. Zrecenzoval ju sector.sk (8.5/10) tak aj IGN vo svojej video recenzii (8.5/10).

Tento týždeň sa niesol v znamení Steamu. Vopred ohlásené tri oznámenia sú už vonku už vieme, čo Steam plánuje. V pondelok sme sa dozvedeli o Steam OS. Ich vlastný OS, založenú na platforme Linuxu a Steamu si budete môcť nahodiť vraj na akékoľvek zariadenia ktoré máte pripojené k TV. V stredu Steam odhalil Steam Machines. Nevieme ako to vyzerá a ani špecifikácie, no pôjde to modovat, hakovať a podobne optimalizovať. Posledný ohlásením bol Steam ovládač. Zaujímavo vyzerajúci, ale vraj pre PC hráčov úplne vyhovujúci ovladáč ktorý plnohodnotne nahradí PC experience. Ovládač si dokonca uź pár ľudí aj vyskúšalo a ich dojmy si čeknite na Eurogamer.cz. Je zaujímavé ako sa Steam približuje k modelu konzol ale z opačnej strany. Kým next-gen konzole sa blížia k PC na TV, Steam ponúka mení monitor za TV. Uvidíme čo bude dalej.

Thriller Beyond Two Souls, PS exkluzivita od Quantic Dream dostala od Sony rozpočer 20 miliónov EUR. Poviete si, to je pálka. Keď si ale uvedomíme, že za 20 kociek bude výsledkom movie-like state of the art hra, kde hrajú Hollywoodsky herci Willem DaFoe a Ellen Page, nie je vôbec vela.

Trailer s vynikajúcou hudbou teasuje na Mercedes-Benz AMG autá v Driveclub-e. Njoy

 

Na záver, IGN spísalo článok o nadchádzajúcich konzolových MMO. Takže ak rovnako ako ja chcete hrať MMO, nie na PC ale na svojej obľúbenej konzole v pohodlí obývačky, prečítajte si, aké budete mať možnosti 🙂

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: