Velox Fama (29.7.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Rise Of The Tomb Rider na PS4 vyjde 11.10. A to nie je všetko. Pri príležitosti 20. výročia značky bude dostupných niekoľko krabicových verzií hry. Rozhodne najzaujímavejšou je 20 year celebration edícia. Okrem Rise Of TR s kompletným season passom (extra tažká obtiažnosť, skiny na zbrane, oblečenie a samozrejme príbehoé DLC) nájdete v krabici artbook a medzi digitálnymi bonusmi bude, okrem iného, Blood Ties add-on, v ktorom sa pozrieme do minulosti Larynej rodiny a to dokonca pomocou PS VR. Všetky bonusy budú zadarmo pre majiteľov ROtTR na XBO, ktorý majú zakúpený aj season pass.

ROtTR 20 Year Celebration

No Man’s Sky onedlho vychádza a prezentuje svôj gameplay sadou videí na rôzne témy.

Onedlho vychádza Deus Ex Mankind Divided a vy si môžete užiť gameplay na PS4. A aby ste sa nestrápnili pred ostatným humanoidmi vám ďalšie video vysvetlí ako správne vyslovovať Deus Ex.

Dožili sme sa dňa, kedy posledná firma na svete, ktorá ešte vyrába VHSky končí s ich výrobou. Funai, ako posledný, prestane vyrábať kazety v auguste tento rok a ukončí tak dlhý život tohto rozšíreného média.

Night Dive, developer ktorý pracuje na remakeu starého System Shock oznámil, že hra vyjde aj na PS4.

Predstavme si Aztékov a Frncúzov zo šiestej Civilizácie.

V septembri nás čaká prekrásny zlatučký malý retro NES s 30 hrami. Trailer zahrá starší  gamerom na nostalgickú strunu 🙂

Na cross-play medzi XBO a PS4 je stále väčší tlak. Okrem Rocket League sa o to bude snažiť aj E3 novinka od poliakov, samostatná kartová Gwent hra zo sveta Witchera.

V roku 2017 vyjde nový Sonic. Zatiaľ pod kódovým označením Project Sonic.

Ak sa tešíte na autentické české historické RPG Kingdome Come, určite si doprajte hodinový gameplay z E3.

Kojima predstavil kompletnú animáciu svôjho nového loga. Áno, v tom skfandri je sám veľký. Príbeh k logu si prečítajte na Zingu.

Zo San Diegského Comic Conu prichádza gameplay HD remastru Final Fantasy XII.

XBO bol opäť jemne zlacnený. V rámci príprav na tenší lahší XBOS išla cena XBO dole na 250$.

Quake Returns !!

Nová konzola od Nintenda s názvom NX bude pravdepodobne nový handheld s odnímateľnými ovládacími prvkami. Hry naň budú na … cartridgeoch. Konzola nebude mať spätnú kompatibilitu a nepobeží na Android systéme, ale na custom OS ktorý si Nintendo robí samo. Na cestách konzolu využijete ako handheld, doma ju zas pripojíte k TV a pokračujete ako s konzolou.

Nintendo NX

Podľa mňa najväčšou novinkou za posledné týždne od E3 je, že Criterion robí na novej závodnej hre. Bože len nech je to ďalší Burnout.

Prey sa dočkalo na E3 remakeu? Alebo Remastru? Vlastne to nie je ani jedno z toho. Na otázku čo to teda je odpovie trailer.

Kompletné demo Final Fnatsy XV z E3.

K niektorým šťastlivcom sa dostal ich Xbox One S o pár dní skôr. Oficiálne vychádza 2.8., ale na YT už nájdete unboxingy, ktoré nie sú natočené MSkom. Ako ten nižšie napríklad.

Po troch týždňoch rpichádza ďalšia nová hrdinka do MOBA Paragon. Za Fey budeme môcť hrať od 2.8.

Kto nemá handheld koznolu, ale preferuje svoje mobilné zariadenie mal by spozornieť. 3.8. sa na App Store dostaví Mobius Final Fantasy, ktoré bude zdarma s in game purchases. Zamerané bude hlavne na bitky a na customizovanie postavy.

O Driveclub VR sa na jednej strane vie neoficiálne už dlho, na druhej strane po zatvorení Evolution Studios sa čakalo, že z neho nakoniec nič nebude. Špatne. Je to oficiálne. Driveclub VR vyjde 13.10. a dokonca dostane niekoľko nových tratí do vienka.

Beyond priatelia

 

Komentáre