Velox Fama

29/1/18

Krátky shot a launch trailer na hororový PS VR titul Inpatient, ktorý je prequelom k Until Dawn.

Je začiatok roka a každý web zostavuje svoj rebríček najočakávanejších hier 2018. Nech sa lúbi, nižšie ten od IGN.

Ak sa bojíte kúpy PS VR (alebo iného VR headsetu) kvôli malému počtu hier vedzte, že ste len slabo informovaný. Na VR vychádza stále viac hier a spomalovať sa nikto nechystá. Sony sa pochválila, že na PS VR vyjde tento rok 130 hier.

Nový Americký Game Informer má a obálke severského Kratosa a priniesol aj pár informáci o hre samotnej. Dátum vydania stále zostáva začiatok 2018. Výcuc toho najdôležitejšieho nájdete napríklad na Eurogamerovi.

V Monster Hunter Worlds na nás čakajú aj draci, ktorých si predstavíme v traileri.

Sviatky dali rekordom zadosť. Steam obnovil ďalší a opäť prekonal sám seba. 18 miliónov simultánne prihlásených ludí.

Ďalším rekordom, aj keď ešte nie oficiálnym, sú predaje PUBG. Ten sa stal najlepšie predávanou hrou v histórii s približne 27,8 miliónmi predaných kusov. Prekonal tak predošlého holdera tohto rekordu, Minecraft, ktorý má celoživostné predaje na 27,5 milióna.

HTC na CES predstavila Vive Pro. Nový VR headset bude highendová záležitosť pre VR nadšencov. Vylepšené budú hlavne zobrazovacie displaye, ktoré budú dual OLED s kombinovaným rozlíšením 2880×1600. Redizajnom prešiel aj strap na uchytenie headsetu na hlave a budú aj zabudované slúchadlá. Nový Vive umožní aj inštaláciu 4 trakcerov aby vám tak pokryl kludne aj celú obývačku až do rozmerov 10×10 metrov. A bude aj wireless adaptér aby ste sa mohli v klude prechádzať. Dátum vydania zatiaľ nie je známy.

Sam Witwer, ktory hrá v Star Citizen, hrá aj v Days Gone, PS4 zombie exkluzivite na tento rok. No a zo stremu o Star Citizen sa dozvedáme, že Days Gone bude mať vraj hodiny prestrihových scén. Vyzerá to tak, že nás čaká príbeh veľký a plný rozprávania.

Sony nás sama infografikou informuje, aké najlepšie hry nás na PS4 čakajú v roku 2018. V skutku si myslím, že sa na všetky uvedené môžeme tešiť. Poteší Days Gone, ktoré teda vyjde ešte tento rok. TLoU 2 v zozname chýba, čo len potvrdzuje rok vydania 2019.

Nike v spolupráci s Playstation vypustia do sveta Playstation tenisky, ktoré svietia, majú voucher na podrážke a kopec detailov. Čekujte trailer.

Je to oficiálne. God Of War vyjde 20.4.18. Nebude mať Season Pass (phew, vďaka) a k informácii prihodili aj nový trailer. Njoy.

Úvodných 15 minút z remastrovaného Shadow Of The Colossus. Šmakina.

Beyond Priatelia

 

 

Komentáre