Velox Fama (28.07.2013)

Velox Fama V4Tretí Zaklínač vyjde v rovnaký deň na PC aj obe next-gen konzole.

The Last Of Us, animované, dabované len A-Capella štýlom a za 60 sekúnd. A celkom vtipné 🙂 Njoy

Chcete developovať na PS4? Tak si pripravte 2500$ na dev kit PS4, čo je 5x viac ako XBO. Ale !!! Toto platí jedine, ak ho chcete vlastniť, Sony vám totiž na prvý rok požičia PS4 dev kit zadarmo, čo si hlavne indie developeri veľmi chvália.

Aká veľká je vlastne PS4. Jasné jasné však X x Y x Z. Ale najlepšie to aj tak zistíme až porovnaním s niečím čô všetci dobre poznáme, a teda, s PS3. Prezieravo, porovnávajú vo videu PS4 s prvou PS3, teda s Fatkom. Ale aspoň akú takú predstavu vám to poskytne.

 Ak prave hrávate multiplayer The Last Of Us, určite padne vhod 24 rád, čo určite nerobiť, alebo naopak robiť. Okrem rád od samotného autora článku na oficiálnom EU PS Blogu je zoznam doplnený aj o rady samotných gamerov, ktorý cez Twitter vyshareovali svoje skúsenosti. Njoy

Playstation Acces natočilo video, kde nám prezradia 20 vecí ktoré sme o PS4 nevedeli. Napríklad, vedeli ste, že dotyková plocha na novom Dualshocku funguje aj ako button?

Pred necelými dvoma týzdňami sa udiala progamingová akcia v Las Vega s názvom Evolution Championship Series (EVO). Ide o event svetového formátu, kde sa hrajú hlavne bojové hry. Súťažilo sa v 9 hrách okrem iných aj Tekken Tag Tournament 2, Mortal Combat etc. Sector.sk to pekne spísal v krátkom článku a pre nadšencov sú tam aj videá z finálnych zápasov. Učte sa od profíkov.

Dátum vydania XBO by sme sa mali dozvedieť (podľa MS) na Games Com-e v auguste (od 21.08. do 25.08.). Čo je jedna z 3 najväčších gamerských akcii na svete a koná sa v Kolíne nad Rýnom v Nemecku.

Ak by vás zaujímalo ako sa bude ovládať Diablo III na PS3, napovie vám to táto schéma ovládania preložená z portugalčiny.

Diablo 3 PS3 Ovladanie

Komentáre


Tagged: