Velox Fama

28/3/17

Nový Mass Effect je tu. Andromeda sa odohráva v univerze z predošlých ME ale s novými postavami a príbehom. Takže si čo to pozrieme o tejto očakávanej hre. Čekujte napríklad vymakaný launch traile a porovnávačku PS4/XBO/PC.

NieR Automata je snáď prekvapením roka. Naozaj vydarená hack’n’slashovka pozbierala kopec vysokých hodnotení. Zhrnuli ich do videa a pripájam českú recenziu od Eurogamera a Sectoru.

Porovnanie hry I Am Setsuna bežiacej na Switchi a na PS4.

Posledné rumory o novom X-Box Scorpio hovoria o nahrávaní gameplayu v 4K a 60 fps a zabudovaný zdroj, tak ako má XBO. IMHO nechcem vediet čo to bude stáť.

Mmmm japonci vždy vedeli ako upútaťa. Pozrite si post na Kotaku s Tweetmi geekovských tunerských aút v JP. Aaaach.

Offscreen gameplay video nového Quake Champions. Nerobí hanbu predchodcovi a bude to rovnako besná, rýchla, krvavá arénovka ako Quake 3 Arena. A bude F2P :).

Erika Harlacher, jedna z dabériek jednej z postáv Persona 5 hr a vo videu nižšie si čeknite jej 18 minútový gameplay. No a potom uboxing kollektorky.

Dva gameplaye z nového Prey z PAX East 2017 a krátke predstavenie nepriateľov.

Borec na YouTube komentuje fighty mechov z Horizon Zero Dawn a je to prekvapivo zábavné 🙂

Sony ukončuje výrobu PS3 v Japosnku a očakáva sa, že ju ukončí aj na západe. Ukončuje výrobu modelu CEH-4300C charcoal black s 0,5TB diskom. V podstate sa dá povedať, že tým končí jej éra. Ale ešte sa nelúčim. Bola tu s nami od roku 2006.

Battlefield je dobre známy svojimi premyslenými easter eggmi. V BF1 je po novom easter egg s refernciou (pravdepodobne) na Pixar film Up.

Za veľkou mlákou fičí beta GT Sport. A samozrejme že už máme nejaké gemaplaye z nej. Zároveň unikol vraj release date. Ten má byť 20.4. čo je podla mňa vysoko nepravdepodobné, keďže sa zatiaľ nemasíruje.

Že bude Destiny 2 je jasné. Teraz už možno ale vieme aj kedy bude. Na svetlo sveta unikla fotka plagátu s dátumom 8.9. a vieme aj, že bude beta. No a krátko po plagáte prišlo Bungie s týmto Tweetom takže je to asi official.

Valkyria Revolution, spinn-off Valkyria Chronicles s úplne iným bojovým systémom vychádza v USA 27.6. Môžme tak očakávať že v EU to bude podobný dátum. Vybrať si môžete z PS4, XBO alebo PS Vita verzii.

Beyond priatelia

Komentáre