Posledná Velox Fama v roku 2013 (25.12.2013) + januárové PS+

Velox Fama V4

Darčeky sú rozbalené, všade je viac menej kľud a noviniek je díky bohu pomenej. Nejaké sa ale predsa nájdu tak si doprajte siestu s pár newskami.

Google každoročne robí rešerš najhľadanejších výrazov. Je tomu tak aj tento rok a Sector.sk zredukoval zoznam na pre gamerov „dôležité“ položky. Komplet zoznam si čeknite na Sectore. Za gamerský úspech možno považovať, že to celosvetového Top 10 rebríčka hľadaných výrazov (v kategórii technológie) sa dostali obe next-gen konzole a to dokonca na 3. a 4. mieste.

Na oficiálnom EU Playstation blogu sa toho teraz deje celkom dosť. Tak napríklad bola vyhodnotená anketa, v ktorej sme mohli hlasovať všetci za najlepšiu hru roka v rôznych kategóriách. Game Of The Year (GOTY) ocenenie pre PS4 vyhral AC4 Black Flag. PS3 GOTY putuje, ako inak, do rúk The Last Of Us. Na Vite obsadil prvé miesto Tearaway a digital download sekciu vyhral Resogun. Najočakávanejšou hrou 2014 je podľa hlasujúcich inFamous Second Son na PS4. Ktoré hry sa umiestnili na ďalších priečkach si čeknite v článku. Tak ako všetci v tomto období roka, aj EU PS Blog sa pripája s prianím pekných sviatkov (mimochodom, za ten sveter by som dal život :)). Pre majiteľov PS4, ktorý si k nej nezaobstarali Killzone Shadow Fall a majú zaplatený PS+, si Sony vymyslela jedinečnú šancu okúsiť vynikajúci MP tohto launch titulu. Pozor ale, akcia je obmedzená len na pár dní od 28.12. do 31.12.2013. Njoy

Je dobrým zvykom, že nám gamerom želajú pekné sviatky aj štúdiá, ktorých hry tak radi hráme. Niektoré priania nájdete aj hneď tu u nás.

Ak ešte stále patríte medzi tých nevercov, ktorý nemajú Playstation Plus, čeknite si video o tom, čo sme dostali za 50E za posledný rok. A potom skúste povedať, že sa to neoplatí.

Gamestop so svojou sestrou GameFAQs spravili začiatkom decembra anketu. Oázka bola : Ako ste spokojný so svojou next-gen konzolou? Výsledok? Nižšie.

PS4 VS XBO Satisfaction

Ako Sony želá veselé vianoce? Zľavovou akciou. A nie len tak hocijakou. Ale priam obrovskou. Viac ako 80 hier na PS3, PS Vita a PSP v zľave. Pozor ale, niektoré zľavy končia už 2.1.2014. Komplet dlhý zoznam zľavnených hier na blogu.

Sony si pre pradplatiteľov PS+ pripravila veľmi slušný januárový obsah. Od vianoc môžete tahať Borderlands 2, Devil May Cry a na Vitu Soul Sacrifice a Blazblue Continuum Shift Extend. A máte čo robiť na veeeeľmi dlho 🙂

Beyond priatelia.

Komentáre


Tagged: