Gamescom 2017

+ pár drobností

Egyptský Assassin sa ukazuje v pohybe jednak v 18 minútovej side misii a predstavíme si aj dve postavy Senu a Bayek, k tomu cinematic trailer z GC a predstavenie dvoch miest z hry. Inak ACO bude mať doteraz najväčšiu mapu zo všetkých AC.

Ak ste boli smutnučký, že podivná Orwellovská adventúra We Happy Few neprišla na konzole zastavte svôj žial. 13/4/18 príde táto hra aj na PS4 a za púhých 70€ (!) si ju budeme môcť zagambliť. Viac info na EU PS Blogu.

Forza Motorsport 7 trailer z GC. Mimochodom, predobjednávky limitovanej edície Xbox One X Project Scorpio Edition (ktorá má na tele konzole a ovládači nápis Project Scorpio, rozbalovanie pod Forzou) sa rozkradli za jeden deň. Microsoft dokonca tvrí, že počet proorderov XBX už prekonal počet pradných PS4 Pro a vyzerá to tak, že o konzolu je eminentný záujem.

Očakávané solo dobrodružstvo dvoch kočiek z Uncharted je vonku. Uncharted Lost Legacy s open worldom vyzerá úžasne a vraj sa tak aj hrá. Viac v recenzií od Sectoru.

Žhavou novinkou z GC je Biomutant od THQ Nordic (Just Cause). V koži zvláštne tvora sa budeme motať po postapokalyptickom otvrorenom svete, bojovať v reálnom čase a preskúmavať dokonca vraj aj malé slnečné sústavy, ale aj podsvetie. Mutácia potom umožní rôzny vývoj schopností hlavnej postavy. Nižšie announcement trailer aj s gameplayom.

Americký Far Cry 5 s náboženským kultom v hlavnej úlohe  sa ukázal v pohybe v ôsmich minútach.

Nové NFS Payback s novým trailerom z GC.

12 minút vesmírnych fightov zo Star Wars Battlegrounds 2. Mmmmmmňam.

Destiny 2 vyjde už za pár dní 6/9 na PS4. Takže launch trailer je na mieste.

Stratégov určite poteší ďalšia Anno hra. Žiadny vesmír nás však nečaká. Nech sa páči, ANNO 1800.

Nový epický trailer na pripravovaný Ace Combat 7. Nižšie gameplay.

Gran Turismo Sport dostane aj vlastnú edíciu konzole PS4 s logom GT. Veľmi pekná.

Vezmite si dnes už legendárny Hotline Miami, vyzlečte pixely a oblečte komix look, pridajte co-op, superschopnosti a 4 jazdcov apokalypsy a máte … Gods Trigger.

Square Enix sa velmi mohutne stará o svoje posledné dítko Final Fantasy XV. Okrem sprievodného anime, CGI filmu, kopca DLC, dvoch mobilných hier, menšej hry na konzoly a možného melého VR dobrodružstva prichádza aj samotné FFXV v redukovanej verzií na iOS a Androidy. Nech sa lúbi.

Vlastníte PS VR alebo sa chystáte. Ak vlastníte tak ste spravili vynikajúci krok, ak sa chystáte tak smelo do toho. Okrem RE7 ktorá je dokonalá vo VR, sa môžete na tešiť aj na Skyrim vo VR a posledný DOOM vo VR (vlastne DOOM sa bude volať DOOM VFR – virtual fuckin relaity). Bohužial Fallout 4 bude exkluzívny pre HTC Vive. Traileri nižšie.

Samozrejme Wolfenstein 2 demo z GC.

20 minút z pokračovania vlažne pijatej platformovky Knack – Knack 2.

Beyond

Komentáre