Velox Fama (27.2.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Google vlastní svoju AI. Volá sa DeepMind a sama sa učí a možno sa raz naučí aj … to čo Skynet. Dovtedy jej stačí pozorovať hranie starých Atari hier aby si naučila ako ich správne hrať. Namakané. Vo videu sa po 600 odohraných hrách AI naučí špičkovo hrať starú klasiku.

Ujo Yamatogawa je hentai manga artist (vrele odporucam niektore jeho prace na na fakku.net). No a či sa podaril zámer dať hentai manga artistovi urobiť armor pre slečny zo Soul Caliburu posúďte sami.

Ďalšie videá z Project CARS. Tentokrát o day-night cykluse a zmenách počasia v prvom videu a crash testoch v druhom video.

Freedom Wars, Vita exkluzivita je už nejakú dobu vonku a na svoju recenziu od Sectoru si musela počkať. Na druhej strane 8,5/10 je veľmi dobré hodnotenie. Keď už sme pri Vite, tá práve pred pár dňami oslávila 3 narodeniny a Sony má pre nás zľavy na PSNku na Vita hry. Komplet zoznam čekujte na PS Blogu.

Pozrime sa na úžasné zvieratá zo sveta Final Fantasy XV.

Autori tretieho Witchera potvrdili, že je hotový na 85% tak dúfajmem, že bez problémov stihne májový release date. Okrem toho vieme že NPC v har budú hovoriť s britským prízvukom z Walesu, Yorkshire a severného írska.

Tento víkend sa koná Animeshow a Gameexpo 2015. Tento ročník ale nebude v tradičnom Istropolise, ale v priestorok DK Ružinov. Dúfajme že sa tam všetci pomestíme a užijeme si víkend mimo všednej reality. Všetky dôležté informácie spolu s programom nájdete na webe AS a GE.

Beyond priatelia


Komentáre


Tagged: