Velox Fama

26/2/17

For Honor oslavuje úspech. Hra má veľký úspech a ide na odbyt. Predošlý podobný úspech ako nová značka v rámci Ubisoftu mala The Division, imo Ubisoftu to bolo minuloročné No Man’s Sky na Playstation. Ubisoft oslávil tento úspech zhrnutím ocenení vo videu. A recenzia od českého IGN.

Horizon Zero Dawn sa veľa teraz pretriasa. Samozrejme keďže vychádza budúci týždeň. Niektoré jazyky dokonca tvrdia, že je to prvý adept na hru roka 2017. Každému, kto videl aspoň jeden trailer/screenshot je jasné, že vizuál tejto hry je viac než pútavý a teda PS4 Pro verzia je jasná vec a porovnávačka so štandard PS4 tiež. Český Eurogamer ponuka prvé dojmy z rozohrania a vlastne aj komplet recenziu. Kotaku zas, kým dokončí recenziu, prichádza s krátkym videom a komentárom „for now let me just say holy shit, look how they animated her legs when you spin the camera while on horseback“.

Ghost Recon Wildlands tiež onedlho zavíta na pulty a tak nám pomocou interaktívnej mapy predstavuje Bolíviu, v ktorej budeme bojovať proti narkobaronom.

Každý kto hral nejakú tú Persona hru vie, kto je Igor, dovjičky a Velvet Room. Samozrejme v Persona 5 nebude chýbať.

Krátka dobrá správa. Remake Final Fantasy VII má skoro úplne nahovorený hlavný príbeh.

Nintendo Switch vychádza za pár dní. Unboxing konzole si čeknite nižšie.

 

 

 

 

 

 

Komentáre