Velox Fama

25/11/18

Spyro Reignited Trilogy po rokoch opäť poletuje medzi nami a v recenziách sa mu pekne darí.

Rumory boli pravdivé a PUBG skutočne vyjde na PS4 a to už 7/12/18. Hru si budete môcť zaobstarať v troch verziách. Základ za 30, za Survivor Edition za 50 a Champions Edition za 60. Pri drahších verziách hry dostanete Survivor Pass: Vikendi, G-Coin Pack a nejaké tie BP.

Diablo III na Switch zrecenzoval Secotr.sk a je vlemi spokojný. Hra dostala od nich 9/10.

Pomalinky sa blíži koniec roka a tak sa onedlho rozbehnú roberíčky nominácií na hru roka. Prvou lastovičkou je thegameawards.com, ktorí už predstavili svoje nominácie. Tak ako sa čakalo, nomináciám dominuje God Of War, Spider-Man, Red Dead Redemption 2 ale aj Detroit Become Human je tam celkom často.

Grafiky na Ray Tracing sú na pultoch a samozrejme že sa objavujú prvé porovnania v Battlefield V. Video recenziu od Zing.cz nájdete pod RTX videom.

Toto nie je prekvapenie, ale mňa aj tak potešilo, že sa na to nakoniec dali. EA už dlhšie skloňovali hlavne v komunite myšlienku remastru pôvodných, legendárnych a ikonických stratégií. Tak sa aj, už teraz oficiálne, stane a prvý Command & Conquer a prvý Red Alert dostanú remastre. Uvidíme ich asi až v 2020.

Na LinkedIn, jeden z grafikov Luminous Productions, čo je interné štúdio Square Enix, už pracuje na AAA titule pre Playstation 5. Štúdio vzniklo pred nedávnom, keď SE zrušil DLC pre FFXV pre ich veľmi zlé finančné výsledky za plosedný fiškálny rok.

Po C&C remastri sa dočkáme aj kolekcie Settlersov, všetkých doterajších siedmych.

Zase práce? Za krále lichů !!! Poznáte tieto hlášky? Tak ich určite chcete aj v W3Reforged a preto šup sem podpísať petíciu.

Playstation 4 oslávila piate narodky a Sony sa pochválila číslami. Inak Sony vynechá E3 2019. E3 tak príde op jedného z najväčších vystavovateľov. Samozrejme že my gameri o žiadnu show nepŕideme, len bude inde a inokedy. Roky to tak robí Nintendo s ich prerecorderd videami a MSko máva svoj event zároveň s E3 pár minút od E3 výstaviska. Sony teda hľadá nové spôsoby, ako sa spojiť s fanúšikmi a komunitou. Budúci rok sa určite Sony bude sústrediť na ukončenie generácie a na 3 veľké už oznámené tituly a to The Last Of Us 2 (ktoré podla mňa uzavrie generáciu), Ghost Of Tsushima a Death Stranding. Potom hurá na PS5.

Veru veru, stačia tri atómovky vo Fallout 76 aby ste zhodili server 😀 Inak hra dopadla dosť zle podľa recenzii. Na metacrtic.org má napríklad PS4 verzia skóre od recenzentov 49 a od ľudí 2,7 !!! A aj keď som dostal asi tú najzabugovanjší BD disk s hrou, strašne ma baví. Tak si urobte každý názor sám. Sector.sk mu dal 7/10.

Aj na Switchi si užijeme plážové kočky v bikinách z Dead Or Alive Extreme 3.

Playstation a Paule George predstavili ďalšie Nike tenisky. Čekuj.

Hitman 2 obstál v recenzií na Sectore velmi slušne. Odniesol si 8/10.

Ako budeme budúci rok kántriť hordy zombíkov v Days Gone ukazuje čerstvý gameplay.

 

Komentáre