Velox Fama (25.2.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

XBO dostane podporu myši a klávesnice. Potvrdil to Phil Spencer na svojom Twittri. Vraj sa očakáva aj spustenie niektorých Win10 aplikácií na XBO. Viac info sa dozvieme na zajtrajšej Win/XBO akcii.

Po bete Hitmana 4 tu máme porovnanie PS4 a PC verzií hry. A ešte niečo z univerza Hitman. Úspešná a dobre hodnotená mobilná strategická verzia Hitmana sa názvom Go je práve dostupná na PS Store pre PS4 a Vitu.

Vyzerá to tak, že (okrem iného) bude rok 2016 rokom MOBA titulov na PS4. Čaká nás Paragon, Pirates a už dobre známa PC MOBA Smite. Founder’s Pack na začiatok so 70 bohmi bude stáť 24€.

H1Z1 sa rozdelila na dva tituly – King Of The Kill a Just Survive. Predstavujú sa v traileroch.

Nemožné sa stáva skutočnosťou. Každoročné vydávanie v spojení s neveľkým posunom v kvalite titulov devalvuje mnoho značiek. IMHO medzi ne patrí CoD, patril sem aj NFS a určite sem patrí aj Assassin’s Creed. Našťastie Ubisoft sa rozhodol, že toto zmení a na začiatok si dá rok pauzu a tento rok nevyjde žiadny veľký AC titul. Namiesto toho očakávame Watch Dogs 2. Ďalší AC titul bude v 2017 a odohrávať sa bude v Egypte.

Hideo Kojima si veľmí chváli voľnosť, ktorú mu Sony poskytuje. Jeho ďalším titulom bude PS4 exkluzivita, ktorú by možno rád videl prerásť v obrovské univerzum. Kojima povedal, že by bol rád keby sa mu podarilo vytvoriť niečo, čo bude zasahovať aj mimo hry, napríklad do mangy a anime.

Tod Howard z Bethesdy prezradil, že dlhodobo pracujú na troch úplne nových hrách. Pod pojmom úplne nových vraj máme hľadať naozaj niečo, čo sme ešte od Bethesdy nevideli. Momentálne sa najviac zameriavajú na DLC k Fallout 4. O tých novinkách bude reč v budúcnosti.

K čerstvému Far Cry Primal tu máme pôsobivú reklamu.

Dark Souls 3 sa ukazuje v ďalšom videu, resp. videách. Prvé si čeknite nižšie. Ak si to chcete dokukať celé, prekilkajte sa cez odkazy 🙂

Do Fallout 4 sa chystajú 3 DLC. Prvým bude Automatron za 10$ o šialenom mechanikovi. Nebude chýbať Robobrain z F3 NV a budeme môcť vytvárať a modovať vlasntých robotov. Druhy’m DLC bude Wasteland Workshop za 5$. Ponúkne navrhovanie a nastavovanie pascí, kam budeme chytať od raiderov po deathclawov. Potom ich stačí skrotiť a nechať bojovať proti sebe, alebo osadníkom. Posledný, najväčší, najdrahší DLC bude Far Harbor za 25$. V ňom odcestujeme na obrovský ostrov a budeme hladať tajnú kolóniu Synthov. Bude množstco nových armorov, zbraní, dungeonov a nepriateľov. Teraz tá dôležitá správa. Ak sa chystáte na Season Pass pre všetky F4 DLC kúpte si ho ešte vo februári. Od 1.3. totiž bude Season Pass stáť namiesto 30$ až 50$. Takže si to rýchlo rozmyslite.

Vedúci Gamestopu sa prekecol v rozhovore a povedal, že PlaystationVR headset od Sony príde na trh na podzim tento rok. Sony je posledný väčší hráč na tomto poli. Novinkou je VR headset HTC Vive ktorý bude dostupný od apríla, v obmedzenom množstve a je dokonca drahší ako Oculus, konkrétne stojí 800$. Oculus sa drží na 600$. Sony je tak postavené do veľmi veľmi výhodnej pozície. Ak totiž skutočne príde s VR headsetom v cene konzole, teda za 400€, vyhrá túto VR vojnu a predbehne konkurenciu míľovými krokmi. Uvidíme. 15.3.2016 sa v San Francisku bude konať event PlaystationVR, ktorý bude ako inak zameraný čisto na VR headset od Sony. Veríme a dúfame že sa dozvieme jeho cenu aj dátum predaja. Posledné špekulácie hovoria o odklade z prvého polroka na druhý polrok 2016.

PlaystationVR Event March 2016

Od 1.3. bude v rámci PS+ dostupná prvá hra, vybraná priamo hráčmi v rámci Vote To Play. V marci tak dostaneme 2D akčnú plošinovku Broforce, za ktorú voteovalo 47% hráčov.

Víkendovej otvorenej bety The Division sa zúčastnilo 6,4 milióna ľudí (PS4+XBO) čo vôbec nie je malé číslo. Congrats.

Heeej, nový Carmageddon Riancarnation mal byť aj na konzole!!! Na PC už je vonku a konzole stále nič. Už viem prečo. Konzolisti (spolu s PC) dostanú v lete Carmageddon Max Damage. Kto si na PC kúpil Reincarnation dostane Max Damage zadarmiko. Konzolisti dostanú full hru s 30 vozidlami ktoré možno ešte upravovať, kampaňou, MP, 10 máp a množstvo chodiacich cieľov od vozíčkárov cez medvede po mimozemšťanou. Najs.

Krásny nový story trailer na Uncharted 4. Must see.

Dead Or Alive Xtreme 3 bude mať v JP kolektorku. Stáť bude v prepočte cca 260$, ale dostanete k nej postre bojovníčok v kúpeľni.

Beyond


Komentáre


Tagged: