Velox Fama (24.12.2014)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Vianoce sa nezadržateľne blížia. Panika vrcholí. Hektika dosahuje level over 9000. V telke nás už dlho masírujú prijebané reklamy na ružové, modré alebo oranžové volanie a to najdôležitejšie – naupujú sa darčeky. Vianoce sú tu a k nim patrí aj obdarovávanie blízkych, medzi ktorých patria sem tam aj gameri. Dajme si preto ešte jednu predvianočnú Velox Famu a prejedený sa pustime do vianočných darčekov.

The Order 1886 vyjde v polovici februára a hype okolo tejto očakavanej PS4 exkluzivity sa stupňuje. Najnovším videom je live action trailer o kostiach niečoho nadludského z Lonýnskeho metra.

Do tretieho Witchera pribudla ďalšia hrateľná postava. Geralta tak budeme môcť vymeniť za sympatickú blondýnu Ciri.

Witcher 3 Ciri #2

Witcher 3 Ciri #1

Final Fantasy XV sa v novom traileri ukazuje v pohybe v meste a predstavuje mechaničku Cindy.

Nieže by ma to prekvapovalo, ale je celkom jasné, že anime polepy na autá v japonsku sú celkom bežná vec. Zopár si ich čeknite na Kotaku.

Veľký update do MMO Final Fantasy XIV s číslom 3.0 a podtitulom Heavensward prinesie množstvo noviniek. Novú rasu, mountov, raidy, nové joby a mrte ďalších vecí. Ak v tom máte zmätok Kotaku to pre nás pekne usporiadalo spolu s vysvetlením.

Na EU PS Blogu hlasovali gameri o najsamlepšiu hru na Playstation. Výsledky sú spočítané a od 10 po 1 odprezentované vo videu.

Metacritic.com zostavil rebríček najlepšie hodnotených hier roku 2014. Samozrejme poradie určujú priemerné hodnotenia, ktoré sú zozbierané ako od profi médií, tak samotných hráčov. Rebríček vyzerá nasledovne :

1 Grand Theft Auto V  XB1 – 97%
2 Grand Theft Auto V PS4  –  96%
3 The Last of Us Remastered PS4 – . 95 %
4 Super Smash Bros. for Wii U –  92 %
5 Dark Souls II X360 –  91 %
6 Bayonetta 2 Wii U – 91 %
7 Dark Souls II PC –  91 %
8 Dark Souls II PS3 – 91 %
9 Diablo III: Ultimate Evil Edition PS4 –  90 %
10 Rayman Legends PS4 –  90 %
11 Velocity 2X VITA – 90 %
12 Fez PS4 Polytron –  90 %
13 Shovel Knight 3DS – 90 %
14 Guacamelee! Super Turbo Championship Edition Wii U – 90%

V tomto predvianočnom období sa nájde aj jeden leak. Predčasne a neoficiálne (zatiaľ) sa na niekoľkých e-shopoch simultánne objavil Metal Gear Solid V The Phantom Pain s dátumom vydania 24.2.2015. Dátum je pomerne nečakane blízko. Konami ešte nerozbehlo poriadny hype, nebol β test MG Online a hlavne toto nie je nič oficiálne a treba to brať s rezervou.

Michael Knowland cez svoj LinkedIn profil „prezradil“, že pracoval v Naughty Dog na prototypoch postáv do The Last Of Us 2. Je teda celkom možné, že druhá časť ND týmu, pracuje práve na pokračovaní mega úspešnej TloU, kým prvá sa venuje Uncharted 4. Samozrejme o TloU2 oficiálne zatiaľ ani slovo. ND pravdepodobne chce, aby sme sústredili našu pozornosť na U4.

Šťastné a gamerské 🙂

Komentáre


Tagged: