Velox Fama (24.07.2013)

Velox Fama V4

Zdravím všetkých verných návštevníkov noZerOne, ktorí sem raz za čas zavítajú pre dávku noviniek o hrách. Som gamer telom aj dušou, gamblím vždy keď sa dá, ak sa nedá gamblím na Vite 🙂 No mám stále menej a menej času na túto moju psychohygienu. A ešte menej času sledovať všetky newsky čo sa udejú v gamerskom svete, čo sa odráža aj na frekvencii článkov na noZerOne. Preto som sa rozhodol pre drobnú inováciu. Predstavujem článok Velox Farma (latinsky rýchla správa). Ide o nadpis, pod ktorým vždy nájdete niekoľko rýchlych noviniek po kope, pekne za sebou. Pre lepšiu orientáciu prihodím vždy dátum. Vďaka tomuto nebudem musieť postovať viac krátkych článkov, ale tie rýchle info zhrniem vo Velox Fama. Verím, že to bude fungovať tak, ako si predstavujem a že vám táto novinka zpríjmení návštevy u nás 🙂 Poďme na to.

Arbaaz Mir je nový Assassin. Teda ten komixový. Najbližší komixový Assassin sa bude odohrávať v Indii v 19. storočí pod nadvládou Britou. Assassin’s Creed Brahman vychádza na jeseň v USA. Cover a pár obrázkov z komixu nájdete na IGN.

Tento víkend sa v San Diegu udial Comic-Con. SDCC je veľká akcia zameraná ale skôr smerom ku komixu, fantasy a sci-fi. Ale hry ani next-gen konzoly tam nechýbali. Všetko čo sme sa dozvedeli z Comic-conu pekne zhrnul Sector.sk spolu s kvantom odkazov pre tých informácii chtivých.

Vzkriesenie legendárneho Transport Tycoon-u na iOS a Android už má aj svoje prvé screenshoty v novom šate. Njoy.

Battlefield 4 dostane veľmi peknú a nabúchanú kolektorku. V kufríku na náboje Ammo Boxe s logom BF4 nájdete Steelbook s hrou, survival náramok, zimnú čiapku s logom, keramický hrnček v tvare granátu (cool), 3 pohľadnice z bojísk BF4, hru v steelbooku a DLC China Rising. Toto všetko za … no za 100E.

PS4 prešla v Amerike schavalovaním cez úrad FCC (Federal Communications Commision) čím dostal predaj PS4 v USA zelenú. Vďaka tomu sme sa dozvedeli napríklad že odporúčaná prevádzková teplota PS4 (teda teplota v miestnosti kde ju budete používať) by mala byť medzi 5 a 35 stupňov Celsia. PS3 mala toto číslo na 45 až 55 stupňov a ak ju máte schovanú, tak kľudne aj 60 stupňov. Teplota dokazuje aj menšiu spotrebu elektriny. PS4 bude vážiť 2,8 Kg oproti SuperSlim PS3 ktorá má 2,1Kg.

Beyond Two Souls bude must have titul jesennej sezóny. A že na ňom Quantic Dream naozaj tvrdo maká, a že to bude naozaj kvalitná hra nám dokáže druhé zo 4 plánovaných videí o hre. Ak ste náhodou missli to prvé, nech sa páči.

Battlefield 4 beží (alebo bežal) v uzavretej bete a jeden z jej účastníkov nahral skoro 30 minút gameplayu. Odporúčam pozrieť. Hra je síce ochudobnená o niektoré textúry a záznam trochu seká, pravdepodobne kvôli nahrávaniu, ale aspoň získate predbežný pohľad na MP v BF4. Vrele odporúčam úsek hrania cca od 5:50 do 6:10 kde po zoskoku z budovy ruského beta testera odprace lotka … super 😀 Spadol som zo stoličky. Video nájdete na Dailymotion.com.

Sony možno plánuje Gran Turismo film. Aspoň taký rumor beží vo filmovom svete. Pracovať na ňom by malMike De Luca (Kult hákového kríža, Ghost Rider) a Dana Brunetti (Fifty shades of gray). Bohužiaľ, tieto filmy väčšinou končia skôr ako padne prvá klapka, a ak padne tak film väčšinou za veľa nestojí. Uvidíme …

Ak sa vám nechcelo čítať celý report z Comic-conu na Sectore, vyzdvihnem aspoň jedno gameplay video z Assassins Creed IV : Black Flag. Má cez 13 minút a nechám na vás, aký názor si spravíte. IMHO to vyzerá dobre, aj keď mne osobne neprekážali námorné bitky v ACIII. Niekomu však také veľké zameranie na naval nemusí sedieť.

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: