Velox Fama

XX/12/19


Activision pravdepodobne pracuje na novom Crashovi Bandicootovi. Už dlhšie to naznačuje a obrázok nižšie hovorí pomerne jasne (ak to nie je fake).

Nový Bioshock – pravdepodobne štyrka, alebo aj nie, lebo Infinite nebola trojka – je vo vývoji. 2K na ňom pracujú už dlhšiu dobu a konečne s tým vyšli oficiálne na svetlo sveta. Pracujú na ňom už od 2015 a ich novozaložené štúdiu Cloud Chamber združuje ich najlepších storytellerov, ktorý by ho mali spolu napísať. Na ďalšie info si musíme počkať.

10/12 Sony odvysielala posledný tohtoročný State Of Play event. Dočkali sme sa oznámenia remaku Resident Evil 3 a niekoľkých gameplay videí na už oznámené veci. .Tie najdôležitejšie trailery nižšie.

Babylons Fall je sekačka od Platinum Games a Square Enix. Už len dve uvedené spoločnosti by mali byť zárukou kvality.

Resident Evil 3 remake bol oznámený trailerom. Vyjde už v apríli 2020.

Untitled Goose Game, hra s otrasným názvom v ktorej otravujete s húskou mierumilovných ľudí a kradnete im od klúčov až po vysávač všemožné veci príde na PS4 – teraz v decembri, tesne pred vianocami. Nenechajte sa odradiť, nie je to Bread Simulator. Plníte tu zábavné úlohy a niekedy sa dokonca musíte zamyslieť nad riešením.

Predator Hunting Grounds s asymetrickým multiplayerom, v ktorom si za Predatora zalovíme 4 protihráčov vyjde 24/4/20.

Izometrických RPG na akúkoľvek platformu nie je nikdy dosť a preto sa teším, že po Divinity II aj Pillars Of Eternity II Deadfire sa dostane na konzole a to rovno v Ultimate Ecition, ked jednoducho nájdete všetko.

Čerstvý trailer na Remake FFVII. No čerstvý … z Game Awards takže zo začiatku decembra.

Novy Xbox sa volá Series X a vyzerá ako hranol. Čekujte trailer. Vychádza samozrejme tak ako PS5 aj Xko vychádza na jeseň budúci rok.

Na Playstation 5 na vianoce takto o rok si zahráme Godfall. Je to od geraboxu takze si to treba predstaviť ako fantasy hack’n’slash akciu s lootovaním z Borderlands. Nazvali si to looter-slasher.

Ghost Of Tsushima od Sucker Punch (InFamous) vyjde v lete a podla mňa krásne uzavrie generáciu. Aj keď to nie je celkom pravda, pretože si myslím, že si ho budeme môcť zahrať aj na PS5. Každopádne nový trailer Game Awards a dobrá správa, hra bude mať českú lokalizáciu. SWEEEET !!!

Capcom si zaregistroval nové ochranné známky pre niektoré svoje značky. Medzi inými aj dlho chcený Dino Crisis a Darkstalkers. To ešte nemusí nič znamenať, či?

Playstation blog zverejnil výsledky ankety o najlepšie hry v rôznych kategóriách. Dominuje Death Stranding a často sa objavuje aj Days Gone. Presné poradie si čeknite na PS Blogu. Týmto každoročným výberom však tentokrát PS Blog nekončí. Keďže sa preklápa aj dekáda, je na mieste zvoliť si hru dekády. Hlasovanie je spustené a ja odporúčam vyjadriť svoj názor.

Darksiders Genesis vychádza a ako sa viedlo v recenziách úplne novej hlavnej postave zhŕňa accolades video.

Oživenie MechWarriora po dlhšej dobe podľa Sectora dopadlo jemne nedpriemerne. V recencii dostal 6/10.

Za NoZerOne Vám prajem krásne a pokojné a pregamblené sviatky a samozrejme šťastn’h nový rok. A hlavne nech sme všetci zdraví, lebo bez toho sa ani gamliť nechce. Ďakujem, že sa sem občas zatúlate 🙂 Byond priatelia.

Komentáre