Marcové PS+ a store refresh (20.02.2013)

Február sa nám chýli ku koncu a tak by bolo na mieste povedať si, čo ponúkne PS+ jeho predplatiteľom. A verte, že marec nezostane nič dlžný nabúchanému februáru. Ešte predtým ale krátky pohľad do tohtotýždňového refreshu storu ktoý prebehol, kalsicky ako vždy, v stredu v noci.

Za pozornosť určite stojí :

– 100% zľava na starter pack do našej free-2-play FPS Dust514

– indie záležitosť flOw teraz kúpite s 50% zľavou rovnako ako arkádovku Fat Princess

– na Vitu je stále dostupný Wipeout 2048 zadara (pre PS+) a rovnako zadara je aj Lumines Electronic Symphony (pre PS+)

– Assassin’s Creed Liberation na Vitu teraz zoženiete na store s 20% zľavou

– pribudlo PS3 aj Vita demo Sly Cooper : Thieves In Time

Komplet zoznam na EU PS Blogu.

Teraz sa presuňme na marcové PS+ novinky. Podržte si gamepady, lebo od 6. marca sa bude dať stiahnuť Mass Effect 3. Ďalej pribudne pre hentai gamerov prsnatý bikinový Dead Or Alive 5. No a na Vitu sa potom 13. marca objaví Metal Gear Solid HD Collection v ktorej nájdete legendárny Metal Gear Solid 2 a 3. No povedzte, nie je radosť mať PS+ 🙂

Komplet zoznam marcového PS+ na EU PS Blogu.

Poznámka na koniec: 6. marca zmizne z ponuky PS+ Wipeout 2048 (Vita), LIMBO (PS3) aj Sleeping Dogs (PS3), takže ak ste to doteraz nestiahli, urobte tak čo najskôr. Rovnako 13. marca stiahnu Wipeout 2048 a 20. marca potom Lumines Electric Symphony. Stačí, ak dáte sťahovať a v zápäti sťahovanie zrušíte. Hra sa vám hodí do downloads sekcie a môžete ju kedykoľvek neskôr odtiaľ znova stiahnuť.


Komentáre