Velox Fama (23.1.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

The Order 1886 masáž vrcholí. Story trailer, pre-order trailer, zoznam trofejí a trailer na ovládanie. Uffff. Njoy.

+ článok na českom Eurogamerovi zhrňujúci prvé (nie príliš pozitívne) dojmy z hrania z časopisu EDGE. Hra zaberie cca 10-12 hodín. Nemá MP ani 10 000 davy ako v ACU. Je viac komorná a filmová. Uvidíme ako to dopadne už onedlho.

+ Sony spustila stránku theorderexposed.com, kde je množstvo hádaniek a náznakov. Stačí to všetku už len rozlúštiť.

Pokračujeme ďalšou PS4 exkluzivitou. Gameplay video z Bloodborne. Mimochodom k Bloodborne bude aj limitovaná, šmaková, laserom gravírovaná PS4 s tématikou Bloodborne. Mňam

Bloodborne PS4 Black

 

Bloodborne PS4 White

17.1.2015 zomrel 32 ročný Taiwanec po trojdňovom gamblerskom záťahu v internet café v meste Kaohsiung. Toto je už druhá takáto smrť v Taiwane tento rok. Tak vážený, všetci sa radi hráme ale treba aj spať, jesť a občas sa aj postaviť.

Sony sa s nami podelila o zoznam najsťahovanejších hier na PSN ako v EU tak aj v USA :

Európa

PS4

PS3

PS Vita

PS Classics

USA

PS4

PS3

PS4 add-on-y

PS3 add-on-y

PS Vita

PS Classics

H1Z1, zombie MMO, sa už dá kúpiť v Early Access na Steame a že to kopec hráčov aj využilo. Ak chcete toto MMO s (IMHO) vynikajúcou atmosférou vidieť v pohybe stačí ísť na Twitch a pozrieť si niekoho, ako to drtí. Bohužial, ohlasy zatiaľ nie sú pozitívne. Tak si dajme aspoň Early Access trailer.

Zaujímavosť : Vedeli ste že všetky postavy v Simpsonovcoch dabuje 12 ľudí? Čeknite obrázok, kde sa dozviete kto je koho hlas (zdroj).

The Simpsons Voices

Dead Rising poznáme snáď všetci. Populárna zombie slayovačka dostane rovnomenný film s podtitulom Watchtower. Film bude exkluzívne streamovaný 27.3. cez službu Crackle. Neskôr vyjde aj fyzicky. Nech sa páči trailer.

Pokiaľ patríte medzi skupinu ľudí, ktorí majú (pozitívnu) fyzickú reakciu vždy keď počujú slovo Wither 3, nenechajte si ujsť mobilný/tabletový MOBA titul na skrátenie čakania s názvom Witcher Battle Arena. Zoženiete ho na iOS aj Android na príslušných storoch. Tu si dáme launch trailer.

Už o pár dní vyjde remaster legendárnej adventúry Grim Fandango na PS4, PS Vita, PC, Mac OS a Linux. Čeknite si release trailer.

Keby ste mali cestu do Japonska teraz niekedy určite si skočte do real life Resident Evil atrakcie v Universal Studios Japan. Čakajú vás 4 poschodia krvi a hádaniek. Detailnejšie info a obrázky na Kotaku.

The Elder Scrolls online prechádza na F2P model a prichádza na PS4 aj XBO. Od 9.6. tohto roku sa môžete začať na svojej konzole prechádzať v tomto MMO z legendárneho sveta Tamriel. Samozrejme že hru si budete musieť kúpiť, ale žiadne monthly fees vás už potom nečakajú. Hra sa bude predávať v dvoch verziách a to obyč a nabúcaná Imperial Edition.

Francúzsky Quantic Dream, zodpovedný za skvosty ako Fahrenheit, Heavy Rain alebo Beyond Two Souls možno chystá niečo nové. Na stránke achillingfeeling.com je dopočítavanie po dňoch, ktoré skončí 28.1.. Stránku s QD priamo nič nespája, ale jej vizáž pripomína cover Fahrenheita, stránka je registrovaná vo Francúzku a QD tiež tvrdili, že v januári nás od nich niečo čaká. Uvidíme.

Jedným z krásnych vedľajších produktov gamerskej scény sú references a easter eggy. Všetci ich milujeme a všetci ich očakávame. FunWithGuru je borec, ktorý ich pre nás hladá a vysvetluje. Best of 2014 si čeknite vo videu nižšie.

MSko malo veľkú akciu, na ktorej predsatvilo Windows 10. Okrem nového okna ale ukázalo aj svôj nový projekt. Okuliare … kým Oculus alebo Morpheus od Sony idú cestou VR, MSko chce prísť s holografickými okuliarmi s názvom HoloLens. Viac sa dočítate vlastne všade na webe, alebo na Sectore.

Už 3 dni je vonku HD remaster prvého Resident Evila. Hry ktorá definovala žáner survival hororu. Zrecenzoval ho napríklad Sector.sk a dal mu 8,5/10. Recenziu si prečítajte na Sectore.

Remastrovaniu na next-gen konzoly sa nevyhla ani hack’n’slash legenda Devil May Cry. Pôvodne spinn-of Resident Evila, z ktorého sa vyvynul samostatný brand vyjde v HD kabátiku na nové konzoly. Zahráme si tak posledné dve DMCéčka v novšej krásnej grafike. Pripájam krátky gameplay.

Sony sa ospravedlňuje za výpadok PSNka na konci minulého roka hneď dvoma spôsobmi. Po prvé všetkým predplatiteľom predĺži PSNko o 5 dní, a po druhé nám dáva zľavu 10% na nákup v Playstation Store. Pre uplatnenie zľavy použite nasledujúci kód :

• CZ Store: HLTCL52QCQ
• SR Store: F8LRPK323P

Ale pozor, akcia trvá len  tento víkend, teda od 23.1. do 26.1 a nevzťahuje sa na pre-ordery, PS Plus ceny, Music Unlimited a transakcie cez PS Vita a PS TV.

Na záver nečakaná správa. Po vzore PS2, ktorá dostala Slim model po 4 rokoch a PS3 kde prišiel Slim model po 3 rokoch (a potom ešte Super Slim) aj PS4 asi dostane Slim model. Na nete unikly obrázky toho, ako by mala vyzerať PS4 Slim. Oficiálne samozrejme nič, ale možno na E3 v lete. Uvidíme … zatiaľ posúďte sami, ako vyzerá.

Beyond

Komentáre


Tagged: