Velox Fama (22.4.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Novy, epický trailer na film Warcraft.

Mafia 3 týždeň !!! Nové info, detaily, release date no proste všetko. Tretiu Mafiu si pustíme na jeseň 7.10. na PS4, XBO a PC. Vyjde v Collector’s, Deluxe a Standard edíciách. Ak si pre-ordernete ktorúkoľvek verziu, dostanete day one bonusy ako tri exkluzívne autá, zbrane a DLC „Rodinné výpalné“. Mafia III sa odohráva v New Bordeaux (upravené New Orleans) v roku 1968. V meste nechýba pestrý život, autá, móda, hudba. Mesto je rozdelené na 9 častí a každá má svoju vlastnú atmosféru, problémy, postavy. Nebudú chýbať morálne rozhodnutia, rôzny prístup k plnení misí, nelineárne story misie s rozhodovaním a dopadom na hru. Príbeh nebudem spoilovať, ale ak chcete pár detailov, musíte pohľadať sami.

Akčné sci-fi RPG od Parížskeho štúdia Spider, Technomancer, vychádza 21.6. Trailer napovie o čo pôjde a viac info si môžete prečítať na EU PS Blogu.

Playstation 4.5 alebo PS4K ak chcete už má aj pracovný názov. Odteraz o nej budeme hovoriť ako o Playstation 4 Neo. Okrem toho už leakli údajné špecifikácie PS4Neo. Tak čekujte :

  • Jaguar procesor taktovaný na 2,1GHz (pôvodná má 1,6GHz)
  • grafická karta – vylepšená verzia AMD GCN s 36 výpočtovými jednotkami na 911MHz (dvakrát viac jednotiek ako aktuálna PS4, ktoré beží na 800MHz)
  • priepustnost pamäte bude 218GB/s (aktuálne má PS4 priepustnosť 176GB/s). Inak sú to totožné DDR5

Ďalšie novinky ohladom PS4 Neo sú napríklad podmienka, že hry s Neo módom budú musieť bežať minimálne na 1080p/60fps. Zároveň v rovnakom rozlíšení a fps bude možné aj streamovať.

Sony si zaregistrovala novú značku Dead Don’t Die. Šepká sa, že by to mala byť nová, open world hororová hra od Bend Studio.

Microsoft prestane vyrábať X-Box 360. Končí sa tak viac ako 10 rokov dlhá cesta tejto vynikajúcej konzole. Ďakujeme a R.I.P.

Okolnosti sú trochu zložitejšie, ale v zásade sa stalo toto. Shuhei Yoishida dostal v predrozhovore (ten, čo sa robí pred rozhovorm live na pódiu) otázku : „I said, ‚well, what does the PlayStation 5 look like?‘ a on odpovedal „you mean if. Čo z toho plynie? Kopec špekulácii. Napríklad, že možno PS5 nebude, ale budú už len v kratšom období po sebe vydávané updaty koznole podobne ako to asi bude s PS4 Neo.

O Playstation 4 Neo sa toho popísalo. No a konečne vyplávalo zopár info aj o možnom update XBO. Zatiaľ „vieme“ že nejaká lepšia verzia Xka určite existuje, aj keď tretie strany ju ešte nemajú k dispozicií na skúšanie. Vieme to preto, lebo v mnohých krajinách je už nový XBOX na schvalovaní na telekomunikačných úradoch resp. jeho nový wireless modul. Teraz je otázka čo bude. Phill Spencer nie je fanúšikom polovičných upgradeov. Takže ak upgrade, tak poriadny. Ďalej tvrdil, že ak prídu s upgradeom, nebude k nemu treba skrutkovač. Teda bude pripajáný cez USB? Alebo Kinect port? Tak či tak, na E3 určite uvidíme nejaký upgrade XBO.

God Of War 4 možno bude. A možno už Kratos nebude jesť tzatziky a gyros z mŕtvych minotaurov. Grécke pochutiny vymení za pivo a opíjačky Nórskych bohov. Aspoň to naznačuje nedávny leak informácií. Plus si zahráme za hipster Kratosa. Zatiaľ nič oficiálne. Zvyšok leaknutých artworkuv nájdete na Imgur.

GoW 4 Kratos

GoW 4 Artwork #1

GoW 4 Artwork #2

Vývojári zo zrušeného DriveClubu, ktorých si zobral pod krídla Codemasters už pracujú na novom projekte. Ešte chvílu potrvá, kým z neho niečo uvidíme. Očakávať ho môžeme v 2018.

Legendárne, a IMHO jedno z najlepších anime vôbec, Ghost In The Shell, sa dočká filmu. Myslím hraného filmu. Rrežírovať ho má režisér Rupert Sanders, ktorý režíroval trochu slabšiu, ale celkom zábavnú akciu Snow White and the Huntsman. V hlavnej úlohe, a teraz pozor, by mala byť Scarlet Johansson, ktorej prvý glimpse už môžeme obdivovať na fotke. Čo vy na to? Mala alebo nemala by hlavnú hrdinku Kusanagi hrať Japonka/Aziatka?

Scarlet Johansson As Kusanagi

Sekačka Hellblade sa opäť pripomína dvoma vynikajúcimi dev diaries. Pozrite si čo dokážu vyčarovať Ninja Theory s Unreal Engine 4. V druhom videu nahliadneme do zákulisia príprav na bojove scény. Hellblade vychádza niekedy tento rok.

PS4 exkluzivita Horizon: Zero Dawn bude pravdepodobne presunutá z tohto roka na ten budúci.

Playstation Now prichádza do Európy. β pobeží najskôr len v Nemecku, Francúzsku a Luxembrusku. Potom by sa mala rozšíriť ďalej do EU.

Podobne ako pri PS Vita a iPade, Kotaku spísalo 12 najlepších X-Box 360 hier. Tentokrát bez videa, takže budete musieť trochu čítať.

Mirror’s Edge Catalyst bol posunutý z májového termínu na 9.6.2016.

Zaujímavosť na záver. V rámci proma nového Yu-Gi-Oh anime filmu Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions sú vystavené všetky karty, ktoré kedy boli vydané od roku 1999 na jedno mieste. Spolu presne 7649 kariet.

All Yu-Gi-Oh Cards

Beyond

Komentáre