Velox Fama (18.3.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

V UK bude už túto jar v uzavretej bete odtestované Playstation Now. Najskôr si to budú môcť vyskúšať predplatitelia PS+, neskôr potom všetci ostatný v UK. Na testovanie bude treba minimálne 5 mbps pripojenie a vyskúšať sa bude dať 9 hier. Samozrejme, najskôr zadarmo, neskôr za subscribe. Podporovaný bude okrem Dualshock 4 aj Dualshock 3.

Compulsion Games predstavili svoje nové dielo. Po Contrast tak prichádza We Happy Few, ktoré vyzerá ešte lepšie. Hru, inšpirovanú dystopickými novelami 1986 alebo Brave New World nám predstaví trailer aj 12 minútový gameplay. Vo We Happy Few vás bude stále niekto sledovať a keď budete robiť veci, ktoré sú neprípustné, spoločnosť vás zaćne huntovať.

FF Type-0 HD je vonku a k nemu pribalené demo Final Fantasy XV Episode Duscae je veľkým lákadlom. Nie je preto divu, že tu máme ďalší hodinový gameplay dema. K tomu jedno epické video so summonom. Summoni boli vždy v FFku velká vec. Ale v FFXV, budú skutočne epicky velká vec.

https://www.youtube.com/watch?v=bJkfY3y6Se0

https://www.youtube.com/watch?v=I3N_cAiwhWw

Ak rozmýšlate čo si zahráte cez víkend, možno vám padne do oka nejaká tá steampunková gameza z plejády stemapunkových hier v zlave na Steame.

Jednou z vecí, ktoré mám na gameroch velmi rád, je nekonečná snaha vybabrať s hrou ako sa len dá. Táto snaha nenechá na seba dlho čakať a to hlavne pri demách a podobných výskeoch hier, kde sa vždy nájde niekto, kto skúsi porušiť pravidlá. V deme FFXV sa to samozrejme tiež podarilo a vďaka glitchu sa môžete pozrieť aj mimo povolený rozsah mapy. Ako na to uvidíte v prvom videu. V tých ďalších potom čo nájdete „za hranicou“.

Metal Gear Solid V bude posledné MGS od Kojimu. Jasné, toto počúvame od MGS 2 po každej hre. Tentokrát to ale Hideo asi myslí naozaj vážne. Kojima Productions sa premenovalo na Konami Los Angeles. Všetky zmienky o Kojima Productions boli odstránené ako zo stránok Konami, tak z ich článkov a Twitteru. Zdroj Gamespotu tvrdí, že po dokončení MGS V opustí Hiedo aj s vrchným manažmentom Konami. Čo bude ďalej sa uvidí.

Už len tri dni. Bloodborne vychádza v stredu 25.3. Dráma vrcholí a prekrásne gotické Hack’N’Slash RPG na seba láka Cut You Down trailerom.

EA sľúbili, že o nových Star Wars Battlefront budeme vedieť viac na jar. Dodržali slovo a viac sa dozvieme na akcii Star Wars Celebration, ktorá sa koná v Anaheime 16.-19.4.

Sony konečne pochopila, že by bolo praktické pre používateľov jej služieb mať jednu stránku, na ktorej sa ihneď dozvieme, či všetky služby fungujú ako majú. Výsledkom je status.playstation.com, kde je prehľadný zoznam všetkých služieb s príslušným aktuálnym statusom. Congrats Sony 🙂

Carmageddon Reincarnation odhalil release date (zatial len PC) krvavým trailerom. Full release si zahráme 23.4. A to som si myslel, že v dnešnej dobe už takúto hru nemôžete urobiť. Ktovie, možno ich ešte niekto zožerie, za tú brutalitu 🙂

Mimochodom, God Of War III bude ramstrovany na PS4. Prečo? No lebo HD a lebo 60fps. Tak ako to bolo myslené. Hra vyjde na 10 výročie GoW série, teda 15.7.2015.

Beyond

Komentáre


Tagged: