Velox Fama (22.2.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Sony predala The Last Guardian. Hra ktorá bola pôvodne oznámená na E3 v roku 2009, medzičasom prišiel tým o niekoľko dôležitých ľudí a bola x krát odložená zmenila majiteľa. Ale, vraj je stále vo vývoji. Takže sa jej možno niekedy dočkáme i keď … už tomu ani moc neverím.

The Order 1886 je od včera vonku a moja kópia si bohužial počká až na nedelu, kým bude viac času. Dovtedy ešte si ešte vychutnajme trailer o postavách z hry a krátkych 40 sekúnd o vzducholodiach a ak odporúčam tiež recenziu od čekého Eurogamera, ktorý po novom, doporučuje.

V Project CARS si zajazdíme za rôzneho počasia. Hustý dážď nie je výnimkou. Ako to vyzerá už ukáže video nižšie.

K Final Fantasy Type-0 HD bude pribalená aj úvodná episóda z Final Fantasy XV Episode Duscae. Pár obrázkov a 40 minútové video priblíži čo nás čaká.

FFXV Episode Duscae #1

FFXV Episode Duscae #2

FFXV Episode Duscae #3

FFXV Episode Duscae #4

FFXV Episode Duscae #5

FFXV Episode Duscae #6

FFXV Episode Duscae #7

FFXV Episode Duscae #8

FFXV Episode Duscae #9

V tomto videu z Bloodborne sa pozrieme na niektoré monštrá a minibosov z hry.

Na marcovom GDC v San Franciscu bude mať Sony 4 hodinovú prezentáciu o Project Morpheus. Prinesie nové buildy harwareu ako aj nové demá a prezradí, čo bude ďalej s týmto ambicióznym VR headsetom.

Na PS Store nájdete práve teraz kavantum hier v zľave na PS3, PS4 a PS Vita. Ak ste dlho váhali s kúpou, teraz vrele odporúčam, lebo je tam niekoľko skvostov (hlavne na Vitu) za skutočne príjemný peniaz. Komplet zoznam čekujte na EU PS Blogu.

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: