Velox Fama (21.09.2013)

Velox Fama V4

  • Killzone Mercenary na Vitu je vonku pár dní a tak si môžme ceknúť ako dopadla v tuzemskej a českej recenzii. Český Eurogamer dal hre 8/10, tuzemský Sector dal 7/10. V zásade, nie je to killer titul, no hodnotenia dopadli veľmi dobre a je to hra ktorú si zaslúžila ako Vita, tak jej majitelia.
  • Diablo 3 je tiež vonku už dlhšie (skoro 3 týždne) a bolo by načim pozrieť ci stôjí za kúpu. Mmmm … no … určite áno. Konverzia na gamepad a veľké telky sa vydarila vźnimočne a Diablo 3 sa hrá vynikajúco, vyzera perfektne a možnosť pregambliť celú noc na jednom gauči so 4 kamáratmi je vraj na nezaplatenie. Pripájam recenziu od Eurogamer.cz, od IGN a na Sector.sk. Mimochodom PS3 Diablo 3 ma na metacritic.com 86/100.
  • Ja blbec som zabudol na jednu veľmi dôležitú vec. Keď som tu písal o novej Vite, model 2000 spomenul som všetko okrem jednej malej nevýhody. Totiž PS Vita 2000 nemá OLED display, ale len LED. Či vám to vadí alebo nie si musíte zistiť sami. Porovnanie vo videu :

  • Porozprávajme sa teraz trošku o najkrajšej virtuálnej vojne. Samozrejme hovorím o Battlefield 4 🙂 Všetci vieme o čom je BF4. Ale toto video vám to ukáže tak, že sa vám pustí slinka z kútika.

  • Pri BFku ešte zostaneme aj v ďalšom videu. Toto je síce io dosť dlhšie (skoro 12 minút) ale za to nám predvádza všetky assault rifles priamo v akcii.

  • Port Transport Tycoonu na mobilné zariadenia si budeme môcť zahrať už budúci mesiac, konkrétne hneď 3.

  • TV reklama na Beyond Two Souls pripomína trailer na film, a v podstate aj ako film vyzerá, hrajú Ellen Page a Willem Dafoe. Pripájam aj dojmy od spacejunkera zo Sector.sk ktorý si zahral BTS a spísal svoje pocity.

  • Mmmm … zberateľské edície … všetci ich milujeme … a hlavne od hnusného ubisoftu ktorý ich začína robiť tak po 4 pre každú hru, viď ACIV Black Flag. Watch_Dogs nie sú výnimkou a rozbalovanie tej najsamsuper Dedsec edície si pozrite vo videu. IMHO vynikajúca kolektorka, trošku drahšia ale stojí za to.

  • Neviete sa dočkať titulov ako BF4, Watch_Dogs, ACIV Black Flag alebo CoD Ghosts? Chceli by ste si ich zahrať day one a zároveň túžite aj po next-gen verziách? Neni problém. Za doplatok 10E si budete môcť zakúpiť PS4 verzie všetkých 4 vyššie uvedených hier, plus NBA 2K14 za 15E. Nemusíte čakať, kúpte teraz a pokračujte na next-gene (podobne ako s FF XIV A Realm Reborn). Step by step postup je zverejnený na blogu.
  • Čo sa týka streamovania PS3 hier cez Gaikai do PS4 a PS Vita – bude to možné, a to od budúceho roka, zatiaľ ale len v severnej Amerike. Povedal Shuhei Yoshida. Kedy dorazí služba do EU zatiaľ nevie evidentne ani on.

Bayond priatelia

Komentáre


Tagged: