Velox Fama (21.8.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

V novom hranom traileri na Until Dawn s názvom Choices, nám autori naznačujú, aké možnosti hra ponúkne. Týchto trailerov má byť viac a spolu budú tvoriť mini sériu. Plus 20 minútový komentovaný gameplay.

Ak sa zaujímate o Morpheusa, VR headset od Sony určite vás poteší nasludujúcich niekoľko videí. London Heist je VR demo ktoré sa už nejaký ten čas na Morpheusovi predvádza na výstavách, ale len teraz ho sprístupnili YouTuberom a výsledok posúďte sami.

  • alternatívny playthrough demom

  • ďalšie demo z mecha strielačky Rigs

  • nakoniec demo puzzlovky Warward Sky

Dark Horse Comics už tradične zastrešuje mnoho pre-quel komiksov k hrám. Medzi najnovšie počiny patrí Mirror’s Edge komiks s podtitulom Exordium, kde sa dozvieme viac o Faith a o tom, čo bolo predtým, než sa stala kuriérkou.

Mirrors Edge Exordium

České Hospodárske Noviny sa začali zaoberať zaujímavou témou. A totiž, zisťovali čísla predajov oboch aktuálnych konzol (PS4 a XBO) a porovnávali ich predaje. Vďaka HN tu máme prvé reálne porovnanie predajov v ČR. HN vychádzali z dát od JRC, Xzone, Alza, Datart a Mall, ktoré zastrešujú väčšinu trhu a výsledkom je, že PS4 „vyhráva“ nad XBO v pomere 3:1 až 4:1. Tento pomer zodpovedá západoeurópskemu priemeru. Napríklad v Španielsku je tento pomer 7:1.

V druhom Dishonored si zahráme za už teraz veľkú Emily, ktorú nám predstaví trailer. A zahráme si aj za …

Nové NFS vyzerá (IMHO) stále lepšie a lepšie. Posledná nádielka videí obnáša porovnanie NFS s DriveClubom a dve gameplay videá s driftami a tuningom. Okrem toho, Sector spísal dojmy z dema na GamesCome.

SW Battlefront pride spolu s prekrásnou limitovánou PS4 s Darth Vaderom. Šmak.

PS4 SW LE

PS4 SWPS4 Dualshock 4

Krásne video ukazuje evolúciu MG resp. MGS hier od prvého Metal Gear po Phantom Pain.

  • a pri MGS zostaneme. Recenzové embargo padne už 23.8. a dovtedy zopár krátkych videí. Napríklad o tom, ako sa bude dať využiť prirodzená potreba koňa vo svoj prospech, alebo že okrem vojakov budete môcť na Mother Base posielať aj kozy alebo šteniatka.

Mali ste už narodeniny, alebo len budete mať? Ak máte doma konzolu od Sony a správne vyplnený dátum narodenia, očakávajte príjemný darček. Sony na narodky rozposiela pozdrav s linkom na papierové figúrky hlavných postáv z ich hier. Stačí vytlačiť a poskladať. Ak ste nič také nedostali alebo sa vám nechce čakať, môžete si ich stiahnuť aj ihneď.

Sony Birthday Present

Clank

Interaktívný trailer na prichádzajúceho Mad Maxa predstaví možnosti riešenia situácií. Stačí si zvoliť ktorým smerom sa chcet uberať. A k tomu gameplay v dĺžke celovečerného flmu.

Od 25.8. si aj na PS4 zahráme za chleba.

Sony v decembri zopakuje minuloročnú akciu Playstation Experience. Tentokrát sa v San Francisku udejú dva dni vraj nabité špičkovými hrami a možno aj nejaké to oznámenie. Akcia sa koná 5. a 6.12..

Šepká sa, že Microsoft okrem mnohého nového hardwareu ako tablety a telefóny plánuje v blízkej budúcnsti aj niečo, čo nazývajú Xbox One Mini. Mohlo by ísť o XBO bez BD mechaniky a teda aj s o polovicu menším šasi.

Legenda dorazila aj na iOS. Final Fantasy VII na iOS.

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: