Ďalšie info o PS4

Chalani z EDGE magazínu vyspovedali Michael Denny-ho aby z neho vytiahli nejaké konkrétne informácie. Denny povedal, že v Sony robili všetko preto, aby sa vyhli chybám a zloźitému vývoju, ktoré spravili pri PS3. Vraj chybou bola aj vysoká cena, k čomu dodal že PS4 bude určite lacnejšia ako PS3 pri launchi. O koľko samozrejme už nepovedal. Snaha je, mať taký pricetag, aby si ju mohol dovoliť každý hráč a hneď po vydaní.

Sony tvrdí, že PS4 nie je nástupcom PS3, len ďalším členom do rodiny. Generálny manažér Sony Robert  Fisser povedal „PS4, ako dodatok do Playstation rodiny, ponúkne hráčom úplne unikátny zážitok. Rovnako, ako PSP či PSV. PS4 nie je nástupcom PS3.“ Fisser ďalej potvrdil, že pred vianocami vyjde konzola určite aspoň v jednom regióne.

nVidia tvrdí, že PS4 graficky prekoná next-gen Xko. Keď totiž predstavovala jeden z najvýkonnejších čipov na trhu, Titan, z porovnávacieho grafu bolo jasné, že bude 3x výkonnejjší ako grafika PS4, a tá bude výkonnejšia, ako grafika v ďalšom Xku. Totiž, hneď vedľa PS4 bol v grafe zatiaľ neoznámený next-gen X-Box s 2000 flopovou stratou na výkone. Nikto nevie (okrem samotnej nVidie) či má nVidia nejaké informácie, o next-gen Xku alebo je to len ich odhad.

Komentáre