Velox Fama

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

20.10.2016

Battlefield 1 si zahráme už koncom týždňa a narazíte v ňom aj na najmenšiu zbraň histórie v akcií. Čekujte nižšie. BF1 recenziu od Sectoru si určite prečítajte, dostal 9.5/10.

Ghost Recon Wildlands bude otvorený, obrovský svet ovládaný drogovým kartelom, ktorý treba upratať. Na to budeme sami alebo s troma kamošmi v co-ope. Vo videu misia Stealth Takedown.

Dávka Final Fnatasy XV videí z TwitchConu – používanie mágie smrti, prieskum na Regalii alebo Chocoboch a lovenie monštier.

Mafiu III už hrá kadekto a tak sa pozrime, čo môžeme závidieť tím, ktorí si kúpili kolektorku, launch trailer a zbierku zábavných chýb z hry. Tiež odporúčam recenzie od IGN alebo od Eurogamera.

Vyzerá to tak, že Dark Horse Comics, známa to firma vyrábajúca komiksy k hrám (napr. k Witcher 3) prezradila (asi omylom), kedy vyjde Mass Effect Andromeda. Vo svojej tlavcovke o sprievodnom komikse totiž napísali, že vyjde súbežne s hrou 21.3.2017.

Ako oblo azívzované, Wasteland 3 bude a už naň môžete prispieť cez Fig + prvé video. Keď sa zložíme, zhráme si ho v 2019 na PC, PS4 a XBO. Vlastne sa už zložili, za 3 dni 🙂

Ďakujeme Sony a Bethesda, že ste sa predsalen dohodli a na PS4 budeme môcť hrať ako remastrovaný Skyrim, tak Fallout 4 s modmi (samozrejme len niektorými). V Skyrime budú mody dostupné od vydania, potom príde na rad F4.

Gravity Rush 2 bol posunutý na 18.1.2017. Z posun sa Sony ospravedlňuje (milé) a ako malú kompenzáciu nám dajú po vydaní DLC zadarmo.

Rusko zo šiestej Civilizácie. Vlastne šiesta Civilizácia. Od zajtra.

Určite sa nám všetkým v Dishonored 2 stane, že sa nám ten stelath poserie. A ako to bude vyzerať potom, si pozrite sami. SPOILER ALERT !!! Ak sa chcete nechať prekvapiť hrou Dishonored 2, druhý trailer nižšie určite nepozerajte. Každá misia v hre totiž bude mať svoj epický zvrat. Ako to funguje vysvetluje práve trailer nižšie.

Do siedmeho Tekken-u pribudne aj nový bojovní. Zoznámte sa s Miguelom.

Porovnanie posledného Tomb Raidera na PS4 a PS4 Pro.

Playstation VR je vonku. Najlacnejší VR headset určený pre masy na svete nájdete napríklad v najbližšom Brlohu s cenovkou 399€. Sony vníma tento HW ako budúcnosť hrania. Vieme aj to, že sa nepredáva so stratou. V minulosti, napríklad v prípade PS3, predávala Sony HW so stratou. Od PS4 tomu tak nie je so žiadnym HW a teda ani s PSVR. Vrele tiež odporúčam receniu tohto HW od Sector.sk.

Vizuálom skôr pre mladšie publikum ladené World Of Final Fnatasy sa vás posnaží osloviť čarovným openingom. Ak váhate, na PS Store je demo.

Čoskoro sa na pulty dostane aj Titanfall 2. Trailer na singlac je nižšie.

Rockstar zamával s gamerským svetom keď Tweetol najskôr svoje logo na červenom pozadí a potom rovno oficiálne oznámil Red Dead Redemption 2. Bác !!! Prvý trailer je už tiež vonku.

rdr2

Beyond priatelia

 

Komentáre