Velox Fama (19.5.2014)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Deep Down bude free2play titul od Capcomu na PS4. Beta by mala byť už v lete a titul ešte tento rok. Aby sme na ňu nezabudli pripomína sa nám dvoma novými obrázkami.

Driveclub teraz prezrádza o sebe množstvo vecí. Okrem toho, že pôvodne zamýšlaná taktika, kedy k PS+ dostanete orezanú verziu hry a dokúpiť si môžete v rámci PS+ zvyšok, bola zmenená. Vďaka nátlaku fanúšikov a gamerov Sony zmenila stanovisko a ak si digitálne dokúpite „zvyšok“ hry a skončí vám PS+, hra vám zostane a môžete hrať ďalej. V nových videách sa dozvieme niečo o dennej dobe, vytváraní klubov a challengoch na tratiech počas závodov.

Ak máte aj vy bordel v tom množstve collectoriek, ktoré vyjdu spolu s Watch_Dogs, nasledujúci obrázok vám pomôže s výberom podľa toho, čo by ste chceli k hre mať doma. Bohužial, ďalšou novinkou je, že ako PS4 verzia tak ani XBO verzia WD nepobeží v 1080p/60fps. Na PS4 pobeží v 900p a na XBO v 792p, obe verzie na 30fps.

Watch Dogs Editions

Krásna indie hra The Witness sa tiež pripomína obrázkami z hry.

Najväčšou novinkou posledných dní je, že to Microsoft konečne pochopil a začne od 9 júna predávať XBO BEZ Kinectu za 399 niečoho. Tak vážený, až teraz sa začína pravá console war.

Vyzerá to tak (resp. ešte to nie je oficiálne) že Youtube resp. Google odkúpil Twitch.tv za 1 miliardu dolárov. Twitch.tv je služba na livestramovanie gameplayu z PC, PS4 alebo XBO a je veľkým hráčom v internet traffic v USA. Čo s touto službou urobí Google sa ešte uvidí.

Beyond 🙂

Komentáre


Tagged: