Velox Fama

19/2/17

Ultraťažká sekačka, ktorú niektorí častujú slovami „ťažšia ako Dark Souls“, NiOh je vonku. Digital Foundry sa pozrali na PS4 a PS4 Pro verzia a teda PS4 Pro verzia je vraj velmi moc krásne nadupaná a beží, ako má správna 4K hra bežať. Recenzie : Sector dal 9/10, Kotaku.

Od menín Valentína si online merajú sily tisíce hráčov vo For Honor. Posledná dávka videí sa vás pokúsi presvedčiť, že táto rezačka stojí za kúpu. Oproti bete má plná hra aj singláč, ten uvidíte v druhom videu. Recenziu okrem iných už zbuchli Eurogamer.cz, Kotaku, Sector.sk.

Viete čo sa napríklad dá s HoloLens? Napríklad rozložiť si okná v MMO Final Fantasy XIV okolo notebooku aby vám nezavadzali na obrazovke a hrať tak. Netušíte o čom hovorim? Kuk video z Tweetu.

 

Ak ste fanúšikom Star Wars, a ste ním už nejaký ten piatok, určite si prezrite Star Wars Humble Bundle. Ja som ho kúpiz tej nostalgie, a už hrám Rogue Squadron, Jedi Outcast aj KOTOR.

Ni No Kuni II, nástupca prekrásneho japosnkého RPG od Level 5 a Ghibli konečne môžeme vidieť aj v pohybe. Bohužial, krátky gameplay má len necelé dve minúty, ale určite vás uchváti krásnou grafikou aj chytlavým gameplayom.

Očakávaný, kvalitne nahypovaný Horizon Zero Dawn vychádza už onedlho a PR vrcholí. Inak vedeli ste, že ak budete hrať hru na PS4 Pro a 4K TV, na niektorých stromoch uvidíte mravce, ako si nosia do mraveniska lístky? Epický detail. Nižšie uvidíte : vo videách si predstavíme niektorých nepriteľov, potom si pozrite leaknutú mapu hry, rozdelenú na tri klimatické pásma, theme song, predstavíme si Alloy, ukážeme si lov alebo prostredia.

Myslím si, že jednou z najlepších hier na PS Vita, bol určite Gravity Rush. Akčná hra so svojským ale fungujúcim prístupom ku gravitácii a lietaniu chytil mnoho ľudí. Dokonca si vyslúžil pokračovanie na PS4. Kto váha, na PS Store je demo, alebo si prečítajte recenziu od Sector.sk ktorý dal hre 8/10.

11 minútový gameplay Persony 5 a zároveň porovnávačka s Persona 4.

Hráči Destiny môžu byť kludný. Destiny II vyjde ešte tento rok !!! Drop the bomb !!! Veru je to tak. Druhé Destiny má mať filmový príbeh, malo by byť viac prístupné casual hráčom a podľa Activisionu, Destiny má rozšíriť svôj dosah. Hmm … film? Stolová hra? Figúrky? Knihy? Uvidíme s čím prídu. Každopádne masívna masáž tak ako pri jednotke nás neminie.

Ak nemáte čo hrať na svojej Vite, a radi ste frustrovaný. Čo tak si dopriať Dark Souls na PS Vita v 2D. Aspoň takým titulom sa častuje Salt And Sanctuary, sidescroller hra v ktorej budete často umierať. Na PS4 je už dostupná, na Vitu vychádza niekedy v marci.

NieR Automata, hack’n’slash akcia s gynoidkou 2B v hlavnej úlohe, ktorá ma prelietavú sukienku a biele tanga pod ňou a ktorá už stihla vyvolať rozruch svojimi upskirtami a množstvom porno fanartov, vychádza za necelý mesiac. V dvoch nasledujúcich videách si ukážeme boje a scény z hry.

Krásne, v správny moment akurát na uhorkovú letnú sezónu vychádaza remake prvých troch Crash Bandicootov z PS1 pod názvom Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. 30.6. za cenu (asi) 40€.

Z Košíc priamo na naše PS4, XBO alebo PC dorazí 24.3. Slovenská izometrická Diablolike hra Vikings – Volwes Of Midgar. Severská mytológia, meče, sekery, Jotunovia. Tešíme sa.

Kto nebol pozvaný do closed bety Ghost Recon Wildlands, podobne ako pri For Honor, dostane svoju šancu v open bete. Tá sa koná koncom februára od 23. do 27, pričom sťahovať môžete od 20.2.

Ďalšou hrdinkou do MOBA Paragon bude Kpop star Shinbi. Nice, EPIC 🙂

Ako budú vyzerat boj v úžasne vyzerajúcom Mass Effect Andromeda? Takto.

V Japonsku sochári vytvorili obrovskú sochu z remakeu Final Fantasy VII. Ufff …

 

 

 

 

 

Komentáre