Velox Fama

18.12.2016

Final Fantasy XV sa od konca novembra ohrieva na poličkách obchodov a aj u mňa doma. Okrem toho, že podla mňa je úžasnééééé, predsalen recenzie od ľudí, čo sú za to platení majú väčšiu váhu. Tak ponúkam český Eurogamer.

Po plus mínus rovnako dlhom čakaní, ako na FFXV, sa do obchodov dostal aj The Last Guardian. Nástupca ICO a Shadow Of The Colossus od Fumita Uedu. Či sa oplatilo čakať tie roky sa dozviete z recenzí od IGN, Eurogamer.cz alebo Sector.sk.

Predstavme si trailerom kolekciu troch Wipeoutov.

Ďalší trailer na krásne Ni No Kuni II.

Ghost Recon Wildlands a mission briefing. Okrem traileru Ubisoft ukázal ampu bolívie, ktorú budeme čistiť od junkie shit feťákov. Čekujte nižšie.

Playstation 4 oficiálne oslavuje 50 miliónov predaných kusov. Gratulujeme PS4 🙂

Ak chcete vydieť Jimmy Fallona, ako hrá čerstvý mobilný Super Mario Run a ako hrá novú Zeldu na Nintendo Switchi, určite si pustite video nižšie.

Niečo viac ako mesiac pred vydaním sa v traileri kompletne predstavuje Gravity Rush 2. Hra vychádza na PS4 18.1.2017.

Ak sa neviete dočkať Resident Evil 7, ktorý nás tentokrát naozaj vráti ku koreňom série, utíšte svoju bolesť z čakania aspoň dojmamy z prvých piatich hodín hry.

Kuma a Panda sa predstavujú v novom traileri na Tekken 7.

Pokiaľ ašpirujete na progamera na PS4, určite si nenechajte ujsť prvý licencovaný profesionálny gamepad pre PS4, Razer Raiju. Trailer vám ho predstaví bližšie a záujemcovia nech si pripravia 170$.

Po velmi dlhom čase vyšla konečne nejaká extreme sports hra (ak nerátame nepodareného nedávneho Tony Hawka). Áno hoovríme prevažne o zimných športoch a o Steep. Vyzerá vynikajúco, hrá sa už IMHO slabšie. Za pravdu mi dá aj Sector.sk v ich recenzii.

Švédske Sony sa dohodlo s ľadovým umelcom a výsledkom je krásnu Trico z The Last Guardian v zmrznutej verzii.

Ak ste fanúšikom Gwentu z Witchera, samostatná Gwent hra vám určite urobí radosť. A teraz ju konečne môžeme vidieť v súvislom gameplayi.

Mlátička For Honor sa pred vianoacmi pripomína novými trailermi a Eurogamer si ho poriadne aj rozohral. Jeho dojmy si čeknite u nich na webe. For Honor vychádza 14.2.2017.

Kto hral, ten si určite pamätá brilantnú ťahovú stratégiu Valkyria Chronicles na PS3 (remake tento rok na PS4) alebo VCh 2 na PSP. No a ono je tam aj tretia Valkyria hra, ktorá je v JP už dávno vonku a našťastie sa dostane aj ku nám. Valkyria Revolution sa odohráva v alternatívne minulosti, gameplay opúšťajú ťahové boje a ide sa skôr do akcie no stále pôjde o poriadne RPG. V EU vychádza niekedy na jar 2017. Viac info na EU PS Blogu alebo na Sectore.

Trailer o minulosti hlavnej hrdinky Horizon Zero Dawn.

Beyond priatelia. Užívajte si predvianočnú atmosféru a zhon. A hlavne gamblite lebo všetko dôležité je už vonku. Jaesenná sezóna je za nami a teraz treba hrať všetko čo vyšlo. Njoy

Komentáre