Store refresh (15.05.2013), PS+ novinky a akcie

Minulý tyždeň som úplne vynechal. Mea culpa, mea culpa maxima. Ak chcete vedieť čo bolo nové, odkážem vás na toto video. Ale teraz prejdime k aktuálnemu refreshu zo stredy 15.05.

Taaakže nový obsah je celkom slušný. Môžete si kúpiť, po prvý krát na našej konzole, Metro Last Light (metacritic.com 82/100) za nehorázne vysokú cenu, takže odporúčam skôr retail verziu. DUST 514 sa preklopilo z bety, v ktorej frčal doteraz, do regulérnej hry a môžete ho zadarmo ťahať zo storu. Pre majiteľov Vity a PS+ je tu zadara Velocity Ultra, ktorá je na store opísaná ako teleportation shoot’em-up gameza. Port Resident Evil Revelation z 3DSka dostal demo a môžete si ho odskúšať práve teraz. Kopec ďalších noviniek a DLC ktoré pribuldi, si čeknite na EU PS Blogu. Highlighty tohto refreshu nájdete vo videu od Playstation Access.

Už vieme aj to, čo si zahráme zadarmo v júli, ak vlastníme PS+. Nádielka je viac ako veľmi slušná, hlavne ak vám nie sú cudzie RPG a fantasy. Už 29.5. totiž pribudne fantasy RPG od EA Kingdoms Of Amalur : Reckoning. K tomu si v ten istý deň kľude pribalte Demon’s Soul, jednu z najťažšich hier ktoré existujú a ešte aj prekrásnu kolekciu dvoch PS2 klasík od Team ICO, ICO & Shadow Of The Colossus HD Collection. Takže 29. ťahajte jak šialený a budete mať čo robiť celý jún. Neskôr, 6. júna potom pribudne ešte Rayman Origins pre Vitu a Coconut Dodge Revitalised na PS3. BOOOOM !!! Veľmi slušná nádielka. Suma sumárum :

V máji opustia PS+ :

  • Hitman Absolution (29.5.)
  • Joe Danger 2 (29.5.)
  • Dead Or Alive 5 (29.5.)
  • Sine Mora (5.6.)
  • Velocity Ultra (12.6.)

V júni (resp. ešte máji) pribudnú :

Tak tomu hovorím náklad kvalitných titulov. Keď chcete vidieť júnové pecky v pohybe, nech sa páči video.

No a na záver, ak sa vám stále nepozdáva výber PS+ a nemáte čo hrať, môžete sa pri kúpe inšpirovať  aprílovým zoznamom najpredávanejších hier na PSNku. Čo sa týka PS3 full games, najviac sa kupovala Hitman Trilogy HD, Deus Ex Human Revolution a Sly Cooper Thieves In Time. Top 3 PSN gamezy boli Guacamelee!, Journey a Hitman : Blood Money HD. Komplet zoznam na EU PS Blogu.

Poslednou novinkou je sekcia indie hier na store. Hura hura konečne. Tak sa tam skočte pozrieť keď budete mať čas.

Beyond priatelia

Komentáre