Velox Fama

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

17.11.2016

Práve na pretrase je veľa kvalitných jesenných hier, ktoré práve vychádzajú. Budeme sa veľa venovať Dishonored 2, Titanfall 2, Skyrim Remaster, Playstation 4 Pro, Watch Dogs 2 ale aj ostatným. Have fun.

Tí majetnejší z nás si určite dopriali vymakanú a nabúchanú kolektorku k Dishonored 2 s Corvovou maskou, prsteňom a ďalším vychytávkami. Mňam. Nižsie potom trailer zaostrený na Corva a launch trailer.

dishonored-2-ce

Ako dopadol remastrovaný Skyrim v recenziách? Napríklad IGN dalo 8/10, Sector rovnako 8/10.

Sony sa blíži k 50 miliónom predaných PS4. Koncom septembra hlásila 47,4 milióna predaných PS4. Medzičasom vyšlo PS VR aj PS4 Pro.

Predstavujeme Ryujiho z Persona 5 a nejaké tie game mechanics z hry v druhom videu. Bohužial, máme aj smutnú správu. Person 5 bola práve odložená na 4.4.2017.

Jedným z hlavných ťahákov na PS VR bude aj Gran Turismo Sport. No a ako to vyzerá sa môžete pozrieť nižšie. Bohužial, nebude to úplne tak, ako si predstavujete. PS VR bude značne orezané na PS VR.

Nový Tomb Raider na PS4 poskytuje 3 nastavenia kvality grafiky. 4K+30fps, 1080p+60fps a 1080p+30fps+kvalitnejší vizuál. Ako to vyzerá v praxi čekujte nižšie.

Ak si hovoríte, že kúpiť PS4 je nezmysel, lebo na to nie sú hry tak vedze, že 30 hier bude podporovať PS4Pro pri launchi a ďalších 45 dostane podporu do konca roka. Napríklad aj top hry tejto jesene ako Final Fantasy XV. No a samozrejme že všetky hry od 2017 budú mať podporu PS4 Pro. Komplet zoznam podporovaných hier nájdete na Eurogamerovi. Krásny round-up úplne všetkého, čo musíte vedieť pred tým, než si zaobstaráte PS4 Pro spísal Sector.sk. Odporúčam. Bohužial, PS4 Pro má aj pôrodné bolesti. Niektoré hry podľa Digital Foundry bežia na Full HD TV horšie na PS4 Pro ako na pôvodnej PS4. Teda downsampling 4K hry na Full HD vám dáva škaredšiu grafiku, ako native Full HD na PS4. Viac o tomto probléme v článku na Eurogamer.cz.

Démonická sekačka NiOh na PS4 dostala krásny nový trailer. Njoy.

Final Fantasy XV vychádza koncom mesiaca a pripomína sa nám sériou nových videí kde uvidíme boj s Titanom, infiltráciu základne a ďalšie ukázky fightov.

Rozdiely medzi Titanfall 2 na PS4 a PS4 Pro sú celkom jasné z othot videa. Posúdte sami.

Porovnávaniu sa nevyhol ani Uncharted 4.

Ani Battlefield 1.

All your base are belong to us. Legendárny preklad hry Zero Wing do angličtiny z japončiny ale neobohatil tento svet len o túto nezmyslenú vetu (aj keď je naznámejšia). Hra má totiž 35 koncov, ktoré sa lišie len hláškami na konci. A je peklo :D.

Film Uncharted teda nakoniec bude a začne sa natáčať začiatkom budúceho leta. Vraj to bude akčná jazda lovcu pokladov kde do hlavnej úlohy sa zvažujú mená ako Mark Wahlberg, Robert DeNiro, Joe Pesci, Amy Adams a Scarlett Johansson.

No, Skyrim je vonku a to znamená, že podpora modov do Fallout 4 na PS4 bola oficiálne ohlásená. Na PS4 si budeme môcť užívať niektoré mody koncom tohto týždňa. Juchu. Bohužial, radosť je maličká, pretože samozrejme že nie všetky mody a miesto pre mody na PS4 je nezmyselne obmedzené na 1GB, čo je dosť málo.

Čakajú nás nové online závody Need For Speed, ktoré pobežia na Frostbite Engine 3 s titulom Edge.

Watch Dogs 2 je tiež vonku bože táto jeseň je najvác nabúchaná. Každopádne launch trailer nižšie, PS4 Pro gameplay úple dole a pár slov + obrázok o kauze zabitej prostitútky.  Ubisoft chválim za autentický feel resp. za to, že to vôbec tak je. Vo WD2 keď totiž zabijete prostitútku a pozriete sa pod sukňu, uvidíte to čo tam má byť, vagínu. Keď však z PS4 hráč sharoval takýto screenshot, bol zabanovaný Sony. Už ho aj odpabnovali, lebo sa to začalo rozoberať v médiách a čo bude dalej, sa zatiaľ nevie.

watch-dogs-2-genitals

Sony predstavila nový camo Dualshock 4.

camo-ds4

Horizon Zero Dawn predstavuje prekrásny svet, v ktorom sa odohráva.

Live action PS4 reklama – The King.

Prvé rumory o cene nového Nintendo Switch štebotajú o 250€ až 350€ v bundloch s hrou alebo hrami. Samozrejme nič oficiálne. Iné jazyky hovoria zas o dvoch verziách konzole a cene 250€ a 300€. Ovládaž bde stáť 50€.

Ak by vás zaujímalo, ako vyzerá PS4 Pro zvnútra, nech sa páči.

Po prvý krát v histórií Nintenda, vydá Nintendo hru, ktorá nie je na ich konzolu. Na toto pristúpili po dlhšom období červených čísel v strate. A tak Nko vstupuje na mobilný trh s hrou, ako inak, Super Mario Run. Na iPhone a iPad príde 15.12.

Amanita Design netreba predstavovať. Po treťom Samorostovi začali pracovať na niečo, čo sa volá Chuchel. O čo ide zatiaľ nevieme.

Návrat do krásneho talianska s Eziom v Assassin’s Creed Ezio Collection si budete môcť užiť v 4K a HDR. AC Ezio COllection dostane PS4 Pro podporu.

Beyond priatelia

 

Komentáre