Velox Fama (17.7.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Začneme smutnou správou. 11.7. podlahol nádoru riaditeľ Nintenda Satoru Iwata. Bol to gamer ako my všetci a veľký človek gamerského sveta. Mnoho ľudí na nete vzdalo holt tejto osobnosti a ja sa pripájam, RIP Iwata.

Film Warcraft sa skutočne točí a na minulotýžďňovom Comic Cone v San Diegu nechýbali dve hlavné psotavy v životnej veľkosti ani prelet nad Azerothom z filmu. Plus nejaký ten obrázok. Na trailer si ešte počkáme, na film sa môžete tešiť budúce leto.

Warcraft Movie #4

Warcraft Movie #2

Warcraft Movie #3

Warcraft Movie #1

  • Prelet nad Azerothom je prekrásny. Ak sa ale chcete aj obzerať, musíte si to pustiť cez Google Chrome.

Fantastický cosplay zo SDCC (San Diego Comic Con). Paola Alejandra sa hodila do armoru Warlocka z Destiny a … no veď posúďte sami.

Ubisoft predáva najviac hier na PS4. Hneď po ňej je ale PC, ktoré medziročne vzrástlo skoro na dvojnásobok. Prekvapenie je to hlavne preto, lebo najviac exkluzívneho obsahu a DLC a podobne sa vyskytuje práve na konzolách.

Ubisoft Sales

Tiež z SDCC k nám prichádza prekrásny „trailer“ na nadchádzajúce Star Wars. V Kotaku sa na trailer pozreli bližšie a rozobrali všetky zábery. Njoy

Zábery z vynikajúceho mo-capu do nové Tomb Raidera spolu s krásnou grafikou a chovaním vlasov. Mmmm …

Japonský publisher sa naozaj nedohodol s Konami a vyzerá to tak, že sme svedkami pádu Kojima Productions. Z coveru nadchádzajúceho MGSka boli odstránené všetky značky pripomínajúce Hidea Kojimu, spolu s legendárnym nápisom „A HIDEO KOJIMA GAME“.

Remaster God Of War III na PS4 je vonku. Podla recenzií má priemer 8.2 (pôvodná PS3 verzia mala 9.2) a dojem zo 1080p a 60fps kazia cutscény z PS3 verzie hry. Recenzie vyzerajú nasledovne :

Tešíte sa na PS4 exkluzivitu, hororovú hru Until Dawn? Nech sa lúbi gameplay. Vyjde koncom leta a bude to niečo ako Resident Evil (tie staršie diely) teda chodenie, zbieranie a manipulovanie s predmetmi.

Žiadny správny con sa nezaobíde bez cosplayu. A už vôbec nie Comic Con. Tie najlepšie cosplaye z SDCC si čeknite na kotaku.com.

The Most Fantastic Cosplay of Comic-Con 2015, Day One

The Most Fantastic Cosplay of Comic-Con 2015, Day Two

The Most Fantastic Cosplay of Comic-Con 2015, Day Three

Český Re-Play, v podstate jediná relácia o hrách na Českom a Slovenskom trhu, sa nedávno venoval špeciálne len Falloutu. Nech sa páči.

Dead Island 2 bol predvedený ešte minulý rok na E3. Bohužial, ako sme o ňom doteraz moc nepočuli, ěste dlho ani nebudeme počuť. Publisher Deep Silver stiahol developera Yager z projektu. Čo bude dalej zatiaľ nevieme.

The Vanishing Of Ethan Carter v PS4 traileri.

PieceFall je prvý úspešný projekt PlayStationFirst. PlayStationFirste je vzdelávací program pre zapojené univerzitý, ktorý poskytne licencie a SDK pre PS4, PS3 a PS Vita, aby mohli štsudenti a mladý developeri vytvoriť hru a zároveň ju dostať na Store. Od 15.7. je PieceFall dostupný na PS Store na PS4 za neuveriteľných necelých 1,3€ (33 KČ).

Vedeli ste že : sonda New Horizons, ktorá práve dorazila po 9 rokoch letu k planéte Pluto, bola vypustená v roku 2006? Samozrejme postavená bola ešte skôr. Teda technológia v nej nie je už dnes nejak úžasná. Aby som bol presný, sondu poháňa 32-bitové CPU MIPS R3000. To je presne ten istý processor, ktorý používala Playstation. Nemyslím PS2, ale prvý Playstation 🙂

Remastrovaný Uncharted 2 v pohybe. V 1080p a 60fps. Na remastri pvých troch Uncharted sa tvrdo pracuje a ochutnať môžete z videa nižšie. Sony dokonca prisľúbila niekedy v lete demo z tejto kolekcie.č,  sa dneska už moc nevidí.

Beyond

Komentáre


Tagged: