E3 2018

Vianoce sú tu. Teda tie gamerské myslím samozrejme. Tak sa pripravte na poriadnu nádielku lebo tohoročná E3 je náklad.

Nový Dead Or Alive 6 bol práve predstavený. Čekujte trailer.

Sony oficiálne potvrdila, že exkluzívny Spider-Man bude mať češtinu. Tak predsalen asi má česko-slovenská gamerská komunita nejakú hybnú silu. Hra vychádza 7.9.2018 a otvára tak nabitú jesennú sezónu.

Fallout Shelter, vault management hra na mobily vyjde aj na PS4.

Sony odhalila roztomilú PS VR hru Ghost Giant, kde vy ste ten ghost giant a pomáhate rozkošnej hlavnej hrdinke, nebyť sama.

Respawn, ktorí pracuje na ďalšej Star Wars hre prezradil, že hra vyjde na jeseň 2019 a bude sa volať Star Wars Jedi: Fallen Order.

Battlefield V sa predviedol v plnej kráse. A čaká nás Royale MP mód, nečakane :). Uvidíme ako sa s ním popasujú v DICE. Okrem toho nás čaká aj Grand operations, ktorý borec vysvetlí vo videu nižšie ale vyzerá to po piči. Samozrejme pozrite si celý ten playlist, je plný gameplayu z BFV. Čekujte nové traileri na SP aj MP. Inak predtým stacionárne kanóny sa budú dať podľa potreby odtiahnuť a vraj sa budú aj stavať opevnenia.

V online shooter-RPG Anthem od BioWare nebudú lootboxy, vďaka bohu. Hra vyjde 22.2.2019 a nižšie môžete vidieť prvé gameplay videá. Vyzerá to výborne, pripomína to Destiny. Hra je dosť vertikálna, vzhľadom na fakt, že sa všade presúvate jetpackmi. Mne osobne sa páčia combo útoky squadu, kde jeden player nepriateľov zmrazí, druhý naloží mortar a sú vybavení. No nejak extra nezaujal. Na hranie budeme musieť byť stále online.

Unravel two, nasledovník zlatučkej nitkovej postavičky bude mať co-op a na PS4 je dokonca ihneď dostupný.

Kingdome Hearts 3 vyjde 19.1.2019.

Slovenský a úspešný Beat Saber sa chystá na PS VR už čoskoro.

Čekujte čerstvé Metro Exodus gameplay trailery a release date. Verte či nie, Metro vyjde 22.2.2019. Tak ako všetky hry budúci rok 😀

Microsoft sa nenechal zahanbiť a predstavil nové Halo Infinite. Inak MSko celkovo začína nakupovať štúdiá. Kúpili nejakých 5 indie štúdií aj s Ninja Theory, autormi Hellblade. Takže vyzerá to tak, že MSko pomaly zbrojí na výrobu vlastných hier tak.

Ďalší Ori má podtitul and the will od the Wisps a vyzerá rovnako čarovne, ako jeho predchodcovia.

Pamätáte si teaser s nápisom Shadow Die Twice. Predpokladalo sa, že pôjde o Bloodborne 2. A nie. Ukázalo sa, že ide o podtitul novinky Sekiro: Shadow Die Twice. Nemám strach, že by to bola zlá hra. Nezabúdajme, že na nej pracuje From Software, takže to vyzerá na také rýchlejšie Dark Souls ťažké RPG mmmňam.

Nový Fallout 76, ako vravelo Kotaku, nie je klasický Fallout, ale survival online hra. Dá sa hrať solo alebo aj s kamošmi online. Ponúkne 4x väčšiu mapu ako mal F4. Gameplay si čeknite nižšie. Hra vychádza v novembri 14.11.18 a ponúkne aj veľmi slušne vyzerajúcu kolektorku.

Inak Bethesda predstavila aj Elder Scrolls na mobily, virtuálne reality od mobilnćych po high-endové a dokonca aj na Alexu od Amazonu. Na jeseň si zahráme Elder Scrolls Blades kde budeme crawlovat dungeony a rebuildova’t mesto po svojom a musím povedať že tá hra vyzerá veľmi dobre.

Sea Of Thieves dostane dva nové balíčky obsahu Cursed Sails a Forsaken Shore.

Nová Forza Horizon 4 sa bude odohrávať v Británii.

Bandai Namco predstavili svoju novú anime crossover fightovačku Jump Force. Čekujte annoncement trailer aj off-screen gameplay.

Microsoft predstavil aj ďalšiu hru v druhej a poslednej svojej exkluzívnej franšíze, čiže ďalšie Gears Of War.

CYBERPUUUUNK 2077 v ďalšom traileri po piatich rokoooooch !!!! DAMN !!! A aj keď nemáme gameplay, môžeme sa v krátkosti pokochať nocným mestom. Inak pôjde o FPS RPG, budú side questy ako vo Witcherovi, vetvene rozhovory atd. Vyzerá to peckovo!!!

Hack’n’slash legenda Devil May Cry a jej 5. pokračovanie, nech sa páči.

The Division 2 vyzerá kúsok lepšie, tropickejšie a teplejšie ale inak ako jednotka. Uvidíme čo sa z nej nakoniec vykluje.

Just Cause 4 bude tiež. Čakajú nás tornáda, nový nepriatelia, nové prostredie.

Zombie parkour strielačka Dying Light dostane pokračovanie, v ktorom sa bude mesto meniť podľa našich rozhodnutí.

Najväčšie prekvapenie E3 určite nie je, že Bethesda pracuje na The Elder Scrolls VI. Potvrdili rumory krátkym teaserom a toť vše. Takže si ešte počkáme.

Bethesda oznámila po dvadsiatich rokoch novú IP – Starfield. Šepkačky boli pravdivé a pôjde o sci-fi RPG. Release date ešte ani náhodou nepoznáme, lebo na hre budú pracovať ešte roky.

Bethesda sa pochválila aj pokračovaním DOOMu. DOOM Eternal naznačuje priklonenie k games as a service štýlu. Podobne ako Halo Infinite.

Rage 2 Bethesda nevynechala a ukázala akčný gameplay.

PUBG trailer.

We Hapy Few, ktoré vychádza v lete sa predviedlo v story trailery.

Crackdown 3 prišiel s ukážkou zo SP. Dozvedeli sme sa dátum vydania ako inak, 22.2.2019 ale zatiaľ ani slovo o MP. Viac informácií budú pušťať s blížiacim sa vydaním.

Samozrejme Square Enix ukázal ich vlajkovú loď, Tomb Raidera v pohybe v traileri.

Babylons Fall je nová IP od Platinum Games a vyzerá to tak, že pôjde o dark fantasy sekačku.

Square Enix na svojej press-konferencii tiež predstavil hru experimentujúcu s hluchým hlavným hrdinom. The Quiet Man je vraj niečo ako hry od Davida Cage, teda hra ako filmový zážitok. Konkrétne akčná hra, ktorú vraj prejdeme na jedno posedenie.

Ďalší Assassin, ten z grécka, Odyssey sa ukázal v gameplayi. V podstate pôjde o Origins, akurát v starovekom grécku, čo je úple postačujúce na to, aby to bola rovnako dobrý diel ako jej predchodca.

Hideo nechýbal na E3 a ukázal nový trailer na jeho prepnutosť Death Stranding a pozor, je tam aj nejaký gameplay. Len sa obávam, že to Kojima s tým tajmnom preženie a ľudí začne táto hra vytáčať a to ešte ani nevieme o čo ide.

Beyond Good And Evil 2 sa mihlo v kratučkom gameplayi a priniesli aj nový trailer.

Sonyčkový Spider-Man bola jedna zo štyroch hlavných hier, na ktoré sa Sony sústredilo na E3. Tak si užite úžasný gameplay trailer.

Pamätníci ako jaocenia remake legendárneho Resident Evil 2, s krásnou grafikou a pohľadom spoza ramena. Vychádza koncom januára 2019.

Microsoft priamo na E3 potvrdil, že robia na ďalšej generácií konzole X-Box. Potom bola leaknutá informácia, že pod kódovým označením Scarlett sa neskýva len nový X-Box, ale celá skupina zariadení. MSko tak možno príde s Xkom, portable zariadením, streamovacím zariadením a ktovie s čím ešte. Uvidíme. Scarlett je naplánovaná na 2020.

Samozrejme, Naughty Dog a The Last Of Us Part II sa poriadne predviedol. Trailer je strhujúci, brutálnu, úžasný. Posúďte sami.

Štvrodicu veľkých Sony hier uzavreme zombie strielačkou o dvoch bratoch Days Gone.

Na záver gameplay z World War Z.

Ghost Of Tsushima sa predviedol v parádnom gameplayi. Bože pozrite na tú grafiku.

Čerstvý Ace Combat 7 v traileri z E3. Hra vyjde ešte tento rok a bude mať PS VR mód.

Beyond priatelia, choďte oddychovať.

Komentáre