Velox Fama

17/5/18

God Of War je nejrýchlejšie predávaná exkluzivita na PS4. Kratosa si kúpilo za prvé tri dni, čo bola hra na pultoch 3.1 milióna ľudí. Congrats.

Red Dead Redemption 2 je rozhodne jednou z najočakávanejších hier roka. Vychádza 28.10.18 a zhrňme si všetky tri trailery, ktoré sú zatiaľ vonku. Máme sa na čo tešiť.

O necelý mesiac vychádza Vampyr. Zaujímavý upírsky titul z Londýna o moráknych rozhodnutiach a chorobách. Nezvykle, mesiac dopredu (hra vychádza 5.6.18), je live launch trailer. Čekujte.

Detroit Become Human už za chvíľu. Môžete sa začat triasť pomaličky. A medzitým si pozrite TV reklamu, v ktorej hrá a ktorá sa aj volá po Kare z tech dema Quantic Dream z 2012teho, ktor si pamätá.

Najbližšie číslo Game Informera bude mať na obálke Days Gone, čo znamená, že sa mu aj bude venovať značná pozornosť a mali by sme sa dozvedieť nové informácie o vylepšovaní motorky alebo aj skúmaní sveta. Novinky zhrnul Sector.sk. A máme tu aj nový gameplay, ktorý bol už ale stiahnutý z YT :(. Táto hra ešte ani nie je vonku a už tu máme porovnanie ako vyzerá dnes a ako vyzerala pri oznámení.

Vychádza izomerické RPG Pillars Of Eternity II, tak si dajme prvú polhodku

Nový Battlefield bude oznámený 23.5.2018. Prišiel na to hráč, ktorý vyriešil easter-egg v BF1, ktorý ho doviedol do predtým zamknutej miestnosti na mape, kde našiel nápis „Never be the same“. BAM do googlu a máte tento web.

TERA Corsairs‘ Stronghold je vonku na PS4 a XBO a v pohybu ju môžete vidieť v traileri nižšie.

Trailer na hororvý Agony plný nahých tiel.

Aj Sector.sk zrecenzoval šiestu Yakuzu a dostala od nich 9/10. Velmi slušné. Recenziu čítajte na Sectore.

Séria Gran Turismo sa pochválila viac ako 80 miliónmi predaných kusov. Samozrejme za celú jej dvadsaťročnú existenciu a spočítané všetky hry ktoré vyšli. Stále, veľmi slušné a gratulujem.

Bethesda teasovala a teasovala až jej unikol trailer a krátko po úniku aj oficiálne oznámila pokračovanie post-apo akcie RAGE 2.

Metro Exodus si tento rok nezahráme. Bolo odložené na Q1 2019.

Beyond priatelia

Komentáre