Velox Fama

15/4/17

Vyzerá to tak, ze Persona 5 je fantastická hra !!! Zatiaľ má na metacritic 94/100 a tí čo ju hrali, ju velmi velmi chvália. A ja sa môžem len pripojiť.

Quake Champions postupne predstavuje niektoré arény a starých známych hrdinov, za ktorých budeme hrávať ako napr. Anarki alebo Slash alebo Clutch. A že bude nový Quake rovnako dobrý ak nie lepší ako Q3 Arena sa pokúsi dokázať 2 minútový gameplay.

Kolekcia snáď najťažších platinoviek na Playstation, teda kolekcia Wipeout hier s podtitulom Fury dostala dátum. Ak by ste nemali čo v lete hrať, môžete od 7.6. ničiť gamepady na pretekoch.

Pamätníci si určite spomenú na legendárnu PC akciu Outcast, svôjho častu top hra s recenziami cez 90/100. Outcast sa dočká remaku a prvý trailer si pozrite nižšie.

Destiny 2 je oficiálne a už poznáme aj tri verzie, v ktorých sa bude predávať. Nás zaujíma tá nadrahšia za 250€ samozrejme. Ale pozor čo za svoje ťažko zarobené peniaze dostanete : Destiny 2 + season pass, Frontier Bag čo je taška nositeľná ako batoh alebo taška cez rameno a vophcháte do nej 15″ noťas alebo tablet, Forntier Kit v ktorom nájdete solárnu USB nabíjačku so svetlom, solárnu deku, steelbook a náramok Destiny 2 a k tomu všetkému samozrejme nejaké digitálne zbrane a ešte Artbook o impériu Cabal. Velmi pekné veru.

Nintendo Switch je doma v Japonsku velmi úspešná. Predáva sa lepšie ako PS4, kde na to aby predala pol milióna kusov jej stačili 4 týždne. Nepodarilo sa jej prekonať predchodcu, Wii U, ktorá to stihla za 3 týždne. Predajom určite velmi pomohla aj (podľa nohých) najlepšia hra všetkých čias, Zelda Breath Of The Wild. Congrats.

Zbrane, gadgety a vybavenie z Prey v novom traileri.

NieR Automata slávi veľký úspech. Väčší ako Square Enix čakalo. Predalo sa ho totiž už viac ako milión kusov pričom sa počítajú krabce aj digitálky a hra vyšla len na PC a PS4. Gratulujeme.

Hellblade nebude úplne kalsická hack’n’slash hra. Jeden trailer za tisíc slov.

Uncharted The Lost Legacy nebude len nejaké DLC. Zabere totiž asi 10 hodín. V porovnaní s 15, ktoré mal Uncharted 4 to je dosť slušné. Hra vyhcádza

Gran Turismo Sport, ktorého betu buď práve hráte, alebo by ste práve chceli hrať len vás nevybrali, sa opäť predvádza v gameplay.

Jedna z mála hier, ktorú môžu konzolistom PCčkári závidieť, je dokonalá Bayonetta. Teda … mohli. Bayonetta na PC je dostupná na Steame v 4K a 60fps. Bang !!!

Dalšia drobná správa o Project Scorpio. Bude podporovať HDMI 2.1 a FreeSync 2. Čo to znamená priblíži video nižšie. Inak viac o Scorpiu sa dozvieme na E3, info od Spencera.

Star Wars Battlefront 2 leaknutý :O

Outlast 2 sa pripomína teaserom aj gameplayom. Brrrrr ….

Beyond

Komentáre