Velox Fama (15.3.2014)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

V 11 minutovom videu od Playstation Access sa dozviete 5 vecí, ktoré ste nevedeli o Final Fantasy XV Episode Duscae, čo je demo, ktoré bude pribalené k FF Type-0 HD. Tak njoy. Pri FFXV ešte zostaneme a pozrieme sa na pár obrázkov s úžasne vyzerajúcim jedlom, ktoré na nás v hre čaká. Nomnom. A nakoniec tu máme preview FFXV, Jason Schreier z Kotkau.com si zahral FFko a jeho dojmy si čeknite v článku s názvom „Holy shit I just played Final Fantasy XV„.

FFXV Food #1

FFXV Food #3

FFXV Food #2

Bohužial máme tu ďalšieho gamera, ktorý to prepálil. 24 ročný Wu Tai zomrel pri maratóne WoWka. Chudák pošiel hlavne preto, lebo bol chorý a namiesto toho aby sa liečil, gamblil až do smrti.

Koncom mesiaca náš čaká PS4 pecka Bloodborne. V hre nebude chýbať online zložka a to ako co-op, tak PvP a dokonca aj asynchronny MP. V co-ope môžu až 3 hrači huntovať na bosa. Hra končí keď všetci padnú, alebo zabijete target. Matchmaking pritom funguje automaticky a spúšťate ho rovno z hry, je aj možnosť vybrať si s kým chcete hrať. PvP sa odohráva v arénach, kde sa proti sebe postavia dvaja hráči. Nakoniec tu máme asynchrónny MP, čo znamená, že vám ostatný hráči môžu nechať napríklad hrob na mieste, kde zomreli a vám sa zobrazí, ako zomreli. Zanechať môžu aj nápovedy alebo správy. Onlineu sa týkajú aj Chalice Dungeony. Tie budú buď normálne, alebo náhodné. Pre prístup do náhodných bude treba pripojenie na net, nech si môže hra stiahnuť čo potrebuje. Chalice Dungeony budú verejne prístupné a zdielateľné. Ak náhodou nemáte PS+, s PvP a co-opom sa musíte rozlúčiť. Na ostatné online funkcie nepotrebujete PS+. A launch trailer k tomu.

Čo sa vám spája so slovom Banshee? Určite vám to niečo hovorí. Žeeeeby legendárny športiak z GTA? No jasnéééé. Ak ste niekedy túžili ho vlastniť tak vás sklamem, lebo sa už predal. Borci z West Coast Customs si zobrali Vipra, a prerobili ho na Banshee z GTA. Predal sa na eBayi za necelých 80 litrov $.

S FW updateom 2.50 pre PS4 sa konečne dočkáme funkcie, na ktorú čakáme od predstavenia PS4. Vaša PS4 bude vedieť zaspať a pokračovať tam, kde ste ju uspali. Update prinesie aj mazanie trophy setov s 0% a 60 fps pri SharePlay.

S VR headsetmi sa tento rok roztrhne vrece. Zakončí to Project Morpheus v prvom polroku 2016. Ak sa ani vy nevyznáte v tom kto s čím príde a čo ponúkne, svetlo vám do temnoty vnesie Sector.sk v článku, kde porovnávajú prichádzajúce VR systémy.

Metal Gear Solid V dostane nadupanú collectorku kde bude zmenšenina Snakeovej náhrady ruky. Šmak. K tomu aj pár obrázkov limitovanej PS4 určenej len pre áziu.

MGV CE & Limited PS4 #1

MGV CE & Limited PS4 #3

MGV CE & Limited PS4 #9

MGV CE & Limited PS4 #7

MGV CE & Limited PS4 #2

MGV CE & Limited PS4 #6

MGV CE & Limited PS4 #5

MGV CE & Limited PS4 #4

MGV CE & Limited PS4 #8

Ako funguje Career Mode v Project CARS? Takto.

Destiny sa stalo hrou roka na udelovaní cien BAFTA. Ocenení boli napríklad aj Far Cry 4 za hudbu, Hearstone za multiplayer alebo The last Of Us Left Behind za príbeh. Komplet zoznam nájdete napríklad na Zing.cz.

EA pripravuje druhý Titanfall. Tentokrát však bude multiplatformový. A tým nemyslím XBO,X360 a PC, ale aj PS4. Vyhlásil to šéf Respawnu ešte pred odovzdávaním cien BAFTA.

Bohužial, máme tu dva nové odklady. Prvým je odklad Project CARS a to zo začiatku apríla, na máj. Druhým je odklad Uncharted 4 A Thiefs End. U4 tak nestihne predvianočné obodobie tohto roka a vyjde niekedy začiatkom 2016.

Novinkou medzi oznámeniami je ďalší Wolfenstein. Nový „Vlčí Kámen“ ponesie podtitul The Old Blood a hneď tu máme aj 50 minút gameplayu z PAXu.

Beyond

Komentáre


Tagged: