EU PSN Refresh (13.03.2013) + mrte zliav :)

Another week another refresh. Tento týždeň na store pribudlo zopár naozaj zaujímavých záležitostí. Tak napríklad pre PS+ Metal Gear Solid HD Collection zdarma. Pre milovníkov JRPG vychádza Atelier Ayesha, ktorý ak by ste chceli retail, zoženiete len na gameexpres.sk. Tiež sa nám tu objavilo demo japonskej rúbačky Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge. Dalej stojí za to čeknúť niektoré DLC, ako na nedávno vydaného a veľmi podareného Tomb Raider-a, alebo VR misie pre MGR Revengeance alebo DLC k Sleeping Dogs, ktoré boli zadara v rámci PS+ pár týždňov dozadu.

Zľavová mánia pokračuje a teraz tu máme hneď dve tématické akcie. Resident Evil séria sa dočkala zlavovej nádielky a tak si môžete kúpiť digitálne všetkých Resident Evilov od 1 po 6 plus Operation Racoon City a RE Chronicles HD Collection. Dokonca sa dá kúpiť aj záhadný RE Super Bundle za 70E, kde sa pravdepodobne skrývajú RE 1 až 6 za zvýhodnenú cenu. Komplet zoznam a ceny na blogu. Akcia platí do 27.3.

Druhou témou zliav je Playstation’s Store Expedition Sale. V tejto akcí nájdete 23 titulov zlavnených aj o 50%. Za spomenutie urcite stoja Dead Island GOTY za 10E, I Am Alive za 7.5E, Far Cry 2 za 9E, české Machinarium za 5E alebo Dante’s Inferno za 10E. A samozrejme kopec dalších. Tieto zľavy by som naozaj odporúčal využiť, minimálne ten Dead Island za 10E. Akcia platí do 27.3.

A úplne poslednou správou, je rebrícek  najsťahovaných hier na EU PSN vo februári. Na PS3 dominovali Darksiders 1&2, po nich Ni No Kuni a Dishonored. Z PSNkových hier zas The Cave, Journey a Urban Trial Frestyle. Na Vite Urban Trial Freestyle, Escape Plan a Motorstorm RC. Inšpirovať sa kompletným zoznamom môžete na blogu 🙂

Komentáre