Velox Fama (15.2.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

V gamerskom biznise sa konštantne hovorí o budúcnosti. Čo dokážeme, ako sa budeme hrať za rok, za dva, ako budú hry vyzerať alebo interagovať s hráčom. Bohužial, niekedy sa stane, že si developeri pustia ústa a nasľubujú viac, než dokážu. Výsledkom sú sľuby, ktoré nikdy neuzreli svetlo sveta, alebo vo výsledku vyzerali úplne inak. gamingbolt.com sa zamyslel a zbuchol zoznam 15 najväčších klamstiev v gamerskom priemysle.

E3 bude mať tento rok o press-konferenciu navyše. Okrem každoročných stálic bude mať tento rok prvý krát veľký event aj Bethesda. A s predpokladom, že by nerobili obrovskú konferenciu len preto, aby ukázali Elder Scrolls Online na konzolách, dúfame, že sa bude hovoriť o štvrtom Falloute. Moc dúfame, velmi moc dúfame.

Eurogamer sa rozhodol zrušiť číselné hodnotenia pri hrách. Bude tak hry podobne ako kotaku odporúčať, neodporúčať alebo sa úplne zdrží akéhokoľvek explicitného hodnotenia a uzavrie recenziu verdiktom. Táto správa opäť otvorila diskusiu o číslených hodnoteniach hier a zamyslenie na túto tému prináša gamesindustry.biz.

Úvodné intro Tekken 7, ktoré vyjde najskôr v Japonsku ako arkádovka.

F2P RPG od Capcomu, Deep Down bude podporované 15 rokov !!! Capcom verí tejto značke rovnako ako tomu, že sa mu podarí ju udržať na trhu dlhšie ako napríklad Destiny (ktoré tu má byť 10 rokov). Okrem toho má vraj Capcom vo vývoji 10 hier, okrem iného Dragon’s Dogma Online.

Compulsion Games, autori zaujímavej hry Contrast pracujú na niečom novom. Nebude to pokračovanie Contrastu ale niečo úplne nové. K prvým dvom obrázkom z novinky patrí aj komentár „Hra bude obsahovať masky, drogy a stratu pamäti, ale slubujeme, že to nebude swingers party“.

Compulsion Games Nwe Project #2

Compulsion Games Nwe Project #1

Bloodborne netreba predstavovať. Videli sme ho na obrázkoch, v pohybe ale doteraz sme ho nepočuli. Pozrite a hlavne vypočujte si jeden z trackov z temného, atmosferického soundtracku k Bloodborne. Nižšie potom čekujte trailer o prekrásnom gotickom prostredí, po ktorom sa budeme pohybovať.

Viete čo budete robiť 21.12.2016? Dovolím si povedať, že sedieť v kine. Na filme Assassin’s Creed. Oficiálne potvrdené, s Michaelom Fassbenderom v hlavnej úlohe a Justinom Kurzelom na stoličke režiséra. Okrem AC filmu ale Ubisoft Motion Pictures pracujú aj na Far Cry, Splinter Cell, Watch Dogs, Rabbits a Ghost Recon.

Nové video, kde sa môžete pokochať HD grafikou Final Fantasy Type-0 HD.

Čo nové čaká PS Vitu na jar predvedie trailer nižšie.

Nový Hitman film zvolil pomerne krutú virálnu kampaň. Hitman chodí a assassinuje YouTuberov, ktorí o ňom práve natáčajú vlog 🙂

Ak máte záujem vidieť úplne všetko, čo je alebo bude na PS4, PS3 a PS Vita, EU PS Blog zverejnil mega zoznam úplne všetkých hier. Rozdelený je do troch sekcií na tie čo sú už vonku, tie čo vieme kedy vyjdú, a tie ktoré ešte len čakajú na dátum (TBA – To Be Annonced).

Beyond priatelia.


Komentáre


Tagged: