Velox Fama

14/9/18

Hlavne pri vydaní hry sa často objavujú videá porovnávajúce hru pri oznámení a po vydaní a samozrejme, veľa sa hovorí o downgradeoch hier. V nedávnom článku na VG247 sa jedene z vývojárov The Division nechal počuť, že Ubisoft mal dohodu s Microsoftom o tom, aby hra nevyzerala lepšie na PS4 ako na XBO, vraj aby sa „nikto nesťažoval“. PS4 verzia The Division tak mohla vyzerať možno lepšie, kto vie.

Pre-α gameplay nových The Settlers. Vychádzajú až n jeseň 2019.

Valkyria Chronicles 4 vychádza koncom septembra. Vynikajúca ťahová a taktická strielačka v krásnom kreslenom kabáte a anime cutscénami dopadla celkom dobre aj v recenzii od Kotaku.

Horizon Zero Dawn, jedna z najlepších hier minulého roka, bude pretavené do stolovej hry. Na Kickstartery (ako inak) vyzbierali cielovu sumu za 2 hodiny, momentálne je suma ďaleko ďaleko na cieľom. Podporiť projekt možete tu.

Fallout 76 v ďalšom inštruktážnom videu vysvetluje, ako a čo robiť s atomovkami po mape. Napríklad ich možete odpáliť, aj keď to si vyžaduje kooperáciu. Pre zanietených a majetnejších fanúšikov série je pripravený Nuka rum, predobjednávky sú v plnom prúde a kto sa na to dá, môže s F76 popíjať Nuka rum už od 80 dolaŕov za 750 ml bez poštovného (z USA).

Vyzerá to tak, že nový Spider-Man na PS4 je pecka. V UK ide dokonca o najrýchlejšie predávanú hru v tomto roku, ktorá predala viac kusov, ako jarný God Of War za rovnaké obdobie.

Tento mesiac vychádza aj chuťovka pre pamätníkov. Jagged Alliance RAGE je po dvadsiatich rokoch prvý Jagged Alliance, ktorý ide v šlapajách legendárnej predlohy. Chalani zo Sectoru ho videli na GC a ich dojmy sú pozitívne. Hra vychádza na veľkú trojku (PS4, XBO, PC) koncom septembra, resp. začiatkom novembra na konzolách za 20€ na PC a 30€ PS4/XBO. Nižšie prvý gameplay.

Shadow Of The Tomb Raider uzatvára rebootovanú trilógiu Lary. Predošle sa slušne vydarili. Snáď tak dopadne aj jej posledné dobrodružstvo. Kotaku sa na ňu pozrelo vo svojej recenzií, v reči nám bližšej si čeknite napriklad recenziu na Zingu.

Pozor, nezabudnite si svoje sáčky na grcanie pri vstupe do kokpitu. Niektorí ich určite budú potrebovať pretože v novom Ace Combate 7, ktorý bude mať aj VR si zalietate všetkými smermi. Čekujte fresh trailer.

Fresh ešte teplý nový trailer na Days Gone z Tokyo Game Show eventu.

Doba praje, alebo ešte len bude priať, samurajom. Seikiro Shadow Die Twice predviedol nový gameplay tesne pred TGSkom. Njoy

Strašidelné Call Of Cthulhu, Lovecraftove veldielo v hernej podobe je známy fakt. No doteraz sme netušili, ako bude vyzerať alebo ako sa bude hrať. Doteraz.

Huw Beyon, global brand manager v Deep Silver prezradil, že Metro Exodus bude dvakrát dlhšie ako predošlé Metro hry, čiastočne otvorené ale nie plne open world a žiadne nudné vedlajšie questy typu fetch this kill that. Tešíme sa. Dojmy od Sectoru si prečítajte na ich webe.

Pred TGS Square Enix vypustil aj nový trailer na očakávané Kingdom Hearts III, kde sa objaví aj cast z Big Hero 6.

V novom Assassinovi na jeseň si budeme môcť vybrať, budete hrať za Kassandru alebo za Alexia? Kým príbeh si prejdete identický, rozdiel bude v dialógoch, schopnostiach aj napríklad v plížení. K tomu TV spot.

Do Soul Calibur VI práve pribudol Cervantes.

Diablo 3 na Switch vyjde 2. novembra. Toto je kurva silná jeseň vážení. Pri Switchi ešte zostanem. Kedysi dávno, v časoch 2D a intenetu v plienkach a Square Enix (vtedy ešte Square Soft) oddelil od Nintenda, aby vydal svoje Final Fantasy hry na Playstation. Týmto krokom sa stal jednalk legendou, vytvoril jednu z najznámejších herných sérií na svete a zachránil si riť pretože krachoval. Strih + cca 20 rokov a všetky FF ktoré nintendo zmeškalo od tej doby prídu v roku 2019 na Switch. Teda FF VII, IX,X,X-2 a XII. Inak na switch vyjde aj Civilizácia VI. BANG!!!

Keďže obaja psi na dvore mali takmer v rovnakom čase public betu, samozrejme že sa musela ukázať porovnávačka. Nech sa páči, Battlefield V vs CoD WWII.

Beyond priatelia

 

Komentáre