Velox Fama (14.9.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Mad Max recenzie zo sveta sme si pozreli v predošlej Velox Fame. Teraz si môžete prečítať recenzie od Sectoru, ktorý dal 7.5/10, alebo od českého Eurogamera, ktorý hru doporučuje.

Japonská reklama na nadchádzajúce obrovské rozšírenie Destiny, The Taken King.

Všetci čakáme na ten deň tento rok. Deň, kedy zabedníme okná, nakúpime na mesiac jedla a tekutín, vypneme mobil, internet a pustíme si štvrtý Fallout. A ako všetci vieme, naša postava vo F bude postavená na výške nášho S.P.E.C.I.A.L. Nižšie vám Vault-Tec vysvetlí, prečo je dôležitá Strength, a dúfajme, že nám vysvetlí aj ostatné skilli. Bohužial vieme tiež, že F4 nebude mať oficiálnu češtinu a vydá sa skôr češtinou od tretej strany.

Star Wars Battlefront nás čaká n novembri. Dovtedy si vyplňte čakanie mobilnou SW Uprising. (iOS/Android)

  • ale predsalen neuškodí taký 10 minútový gameplay 🙂

V novom traileri na nového Assassina sa presvedčíme, že stealth nie je jediným riešením.

Na konferenciu SIGGRAPH v Severnej Amerike priniesol inštitút pre kreatívne technológie z Londýna pôsobivú ukážku ich hyper-realistickéhej tváre, čo môže v budúcnosti pomôcť vyjadriť pocity v hrách a podobne.

Chcete si zahrať nadchádzajúci reboot Need For Speed v predstihu. Zapojte sa do zoznamu a možno vás EA vyberie na testovanie. Potrebujete len PS4 alebo XBO a Origins account. Potom stačí skočiť na web a prihlásiť sa.

Dark Souls 3, ktoré netreba predstavovať, vyjde 26.3.2016 pre PS4 a XBO. PC príde neskôr. Ak náhodou neviete aké zmeny nás čakajú oproti dvojke, Eurogamer to pekne (prebral z Game Informera a) spísal. Dokonca si odniesol aj dojmy z hrania. Doplňte si informácie 🙂

DS3

DS3 PS4 Cover

Deus Ex Mankind Divided bude mať kolelktorku. Priplatíte si za steelbox, figúrku a krásny artbook. Zvyšok špeciálneho obsahu bude digitálny. Veľmi slušná CE.

Deus Ex Mankind Divided

Na záver sa možno niečo naučíte. Ak hráte MGS V určite podobne ako ja, s obľubou fultonujete všetko čo sa dá, od ovcí, cez mínomety a vojakov až po tank. A ak si myslíte že Kojima má len divokú predstavivosť, ste na omyle. Fulton device je skutočnosť a používal sa skoro 30 rokov v tajných misisách CIA. Všetko čo treba sa dozviete na Kotaku.

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: