Velox Fama

14/7/18

Gameplay z remaku Resident Evil 2 je taky nechutny, ze neviem ci to nebolo lepsie v tej „zlej“ grafike, v ktorej bola povodne dvojka. Ani neviem ci to chcem hrat fuj. Vyhchádza v januári 2019.

Bethesda uvolnila E3 trailer na Fallout 76. Okrem toho, fanúšikovia poskladali možnú mapu F76. Samozrejme, treba ju brať s rezervou.

S pomalinky sa blížiacim koncom aktuálnej generáci konzol prichádza aj edícia tých najlepších hier za fajn cenu. Playstation Hits ponúkne najväčšie hity PS4 za dvacku. Zoznam čekujte na EU PS Blogu.

Google možno pracuje na vlastnej konkurencii konzolám od Sony a Microsoftu. Nejde však o hardware, zatiaľ, ale o software, resp. streamovanie. Vraj by sa malo volať Yeti a cieľom je priniesť hry čo najširšiemu publiku. Predstavte si, že by ste si zahrali Witchera vo browseri Chrome. Všetko by počítal cloud a užívateľ len prijíma stream a ovláda hru. Kludne aj na staruckých mašinách. Dátových centier má google vybudovaných dosť, no stále je značná časť populácie s príliš pomalým internetom na takúto službu. Netreba tiež zabúdať, že Google sa už pustil do všeličoho, čo nakoniec nevyšlo.

Nedávno sa konala uzavretý alpha test Battlefield V. A verte či nie, pozvaný gamery neboli nameli zakázané natáčanie klipov. Tak si pozrite gameplay BFV z alpha bety a kochajte sa.

Piateho októbra vychádza ďalší Assassin. Po úspechu Origins z Egypta sa pozrieme v podstate rovnakým spôsobom do Grécka v Odyssey. Ubisoft vypustil hlavný song len a lne pre našu rozkoš. Njoy

20 minútový E3 gameplay Anthnem, ktorá vyhrala na E3 ako najlepšia akčná hra.

11 minút gamplayu z Darksiders 3.

12 minút gameplayu z vyproseného remastru troch Spyrov 🙂 Tentokrát konrétne gamplay z dvojky.

„Consider it done boss!!!“. Poznáte, kro takto potvrdzoval príkazy? Yop, je to červený barret z Commandos. Úžasnej taktickej hry z druhej svetovej hry. A starej, starej hry. Starej že 1998, ktorú som bože tlko hrával strešne vela. A verte či nie, ale práva na značku odkúpili nemci z Kalypso media a už slúbili remastre starých Commandos a pokračovanie nových. BAAAAAM !!! Juchuuu.

Bude ďalší Witcher. Teda, nebude sa volať Witcher a nebude o Geraltovi z Rivie, pretože ten je uzavretý. A bude o Ciri. Myslím, že je to radostná správa.

Pekne leto všetkým. Gamblite, cestujte, oddychujte.

 

 

 

 

Komentáre