Velox Fama (14.6.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Na Steame bolo spuestené vracanie peňazí za zakúpené hry. Ak odohráte do 2 hodín z hry, môžete ju vrátiť a dostane svoj cash naspäť. Side effect ale je, že mnoho malých indie titulov prejdete do dvoch hodín, čo znamená že sa zahráte zadarmo a indei developerom tak výrazne klesajú zisky. Čo bude dalej s týmto nedomysleným ťahom zatiaľ nevieme.

Najbližšie DLC pre Destiny sa bude volať The Taken King. Ak máte season pass, máte smolu, lebo ten sa vzťahoval len na dve DLC, ktoré sú už vonku. A nové DLC bude stáť 40 dolárov !!! Na druhej strane, každá klasa dostane novú subklasu a špekuluje sa, či nedostaneme aj novú planétu, čo by pri tej cenovke nebolo od veci. Budú aj nové Striky, PvP mapy a aj raid proti Ortyxovi (tatko Crotu).

Tech demo Final Fantasy XV. Njoy

https://www.youtube.com/watch?v=1aopKrfJJcA

Predsalen bude. Kolekcia prvých troch Uncharted z PS3 portnutá na PS4 pod názvom Unchrted: The Nathan Drake Collection. Pôjde čisto o SP verzie hry, takže žiadny MP. Na druhej strane dostanete 3 hry za cenu … no celkom vysokú. Nemci hlásia 60E, UK zas 50 libier a ľudia sú právom z tejto ceny rozčarovaný. Osobne si myslím, že kolekcia je zameraná na switcherov z iných platforiem, ktorý si Uncharted predtým nemohli dopriať.

15 minút gameplayu z We Happy Few od tvorcov Contrastu. Hra zháňa peniaze cez Kickstarter a keď sa vám zapáči, smelo ju podporte.

MGS V The Phantom Pain a jeho limitovaná PS4 sa bude predávať aj u nás. Síce vo velmi limitovanom počte, ale bude. Samozrejme že sa bude dať kúpiť aj obyčajný bundle s hrou. K dispozícii bude oficiálny tlačený guide. Ak by vám ešte nestačilo, čekujte 20 minútové video.

MGS V TPP PS4 EU Limited

Limitované PSko dostane aj nový Batman: Arkham Knight.

Batman AK Limited PS4

Microsoft tesne pred E3 oznámil „novúverziu XBO. Nemajte strach, zväčší sa len HDD na 1TB a bude pribalený nový gamepad s 3,5 jackom.

Majitelia PS4 už nemusia byť smutný, že si nemohli doteraz zahrať „špičkový“ simulátor toastového chelba I Am Bread, pretože prichádza na PS4 … Juchu …

Fallout 4 bol oficiálne odhalený. Ak ste náhodou missli túto mega udalosť čeknite prvý trailer a pripájam špičkové obrázky, aby ste si konečne zmenili ten desktop wallpaper, čo tam máte už rok.

F4 SCRNShot #1

F4 SCRNShot #2

F4 SCRNShot #3

F4 SCRNShot #4

F4 SCRNShot #5

F4 SCRNShot #6

F4 SCRNShot #7

F4 SCRNShot #8

F4 SCRNShot #9

F4 SCRNShot #10

V máji predajom konzol opäť panovala PS4. Teda aspoň v USA. Čo sa týka softwareu, tam samozrejme kraloval Witcher.

Tearaway Unfolded, teda PS4 verzia papierovej skákačky Tearaway z PS Vita vyjde 9.9.2015. Viac info ponúka EU PS Blog.

Ak patríte medzi fanúšikov advetúr, určite vás zaujme port Broken Sword 5 na PS4 a XBO. Na PC, iOS, Android a Vitu už vyšiel. V lete si ho budeme môcť užiť aj na veľkých konzolách.

8 minút z nového Ratchet &  Clanka.

Radi sa bojíte. Tak nech sa páči. Until Dawn, koncom leta.

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: