E3 2014⎪Day 2 a ďalej

E3 Logo 362x362

E3⎪Day 2 a ďalej

Chalani z IGN si zahrali Dragon Age Inquisition a ich impressions zhrnuli do 5 minútového videa.

Bohužial, ako to už Ubisoft zaviedol pri ACIV Black Flag, aj Assassin’s Creed Unity niekoľko collectoriek, odskákaných cenovo po cca 20E. Pozrime sa na ne (ceny sú prebrate z Ubisoft obchodu). Novinkou v ACU bude co-op pre 4 hráčov, ktorý prinesie do hry nový rozmer. Ako to vlastne bude fungovať nám priblíži článok na Zing.cz.

Pokiaľ by ste chceli vedieť viac o novej PS4 IP predstavenej na Sony press-conferencii Bloodborne, je si z čoho vyberať. Napríklad si skočte na EU PS Blog kde sa dozviete viac info. Alebo tiež na EU PS Blogu si čeknite článok „11 things you need to know about Bloodborne on PS4„. Ďalej je tu pre-alpha gameplay a aj pár obrázkov.

Bethesda sa spolu s id Software pustili do rebootu Doomu. Teda bol oznámený nový Doom, ale len tak predbežne. Kompletné odhalenie bude na tohtoročnom Quakecone ktorý sa koná 17. až 20.7. Dovtedy aspoň krátky teaser.

Oprava informácie zo Sony press-conu. LittleBigPlanet 3, odhalený na press-cone totiž nevyvýjajú v Media Molecule, tí len dohliadajú na vývoj a hru kuchtia v Sony XDev Studio a Sumo Digital.

Doteraz som sa nedostal k Metal Gear Solid V The Phantom Pain. Je to divné lebo sa ukázal v silnom traileri s hudbou od Mike Oldfielda. K tomu prihadzujem pár obrázkov a dojmy od chalanov z českého Eurogameru.

Pár ďalších informácii o Playstation TV. Ku nám sa dostane na jeseň tento rok, bude podporovať Remote Play, Playstation Now keď sa ku nám dostane a bude prehrávať PS Vita hry ktoré nepotrebujú špeciálne ovládanie. K tomu pár obrázkov a trailer.

Sector.sk si vyskúšal na vlastnej koži pripravovaný VR headset od Sony, Project Morpheus. Must read dojmy si prečítajte na Sector.sk.

Sony sa ako tak vyjadrila k The Last Guardian. The Last Guardian bol pôvodne prvý krát predstavený dávno dávno v roku 2007. Odvtedy, sa len špekuluje čo je s ním. Medzi časom opustil štúdio Team ICO, ktoré ho vyvýja, otec a najväčšia hlava tohto štúdia Fumito Ueda. No vývoj vraj pokračuje. Pred E3 sa objavili „overené“ informácie že hra bola zrušená, čo Sony rýchlo znegovala. Potvrdil to sám Shuhei Yoshida a tiež povedal, že keby hru zrušili, už by sme to (oficiálne) vedeli. Teda na hre sa ďalej pracuje.

Mimochodom, Diablo 3 port na next-gen konzoly pobeží v 1080p na PS4 a 900p na XBO. Obe verzie v stabilných 60fps.

Deep Down, F2P RPG od Capcomu exkluzívne pre PS4 sa predviedlo v novom traileri. Njoy.

Čo sa týka Driveclubu, na E3 sa hovorilo hlavne o počasí. A to nie len dážď, ale napríklad aj sneh alebo hocičo si len predstavíte. V závode vás môže chytiť akékoľvek počase od búrky s bleskami až po sneženie. 10 minútový rozhovor nájdete nižšie. Užiť si môžete aj jazdu v Aston Martinovi a Ferrari Berlinetta.

Goichi Suda, známy skôr ako Suda 51, vedúci štúdia Grasshopper Manufacture, ohlásil novú hru pre PS4. A potečie krv. Let It Die bude krvavá akcia so zameraním na online deathmatche. Toť všetko čo zatiaľ vieme … a ešte trailer.

Sony sa v nasledujúcom traileri popýši F2P titulmi ktoré náš čakajú či už na PS4 alebo na PS Vita.

K predošlým newskam o Destiny pripájam ešte 7 minútový zážitkový trailer a niečo málo cez 3 minúty dlhý trailer o tom, ako prekrásne plynie v Destiny čas.

Aj keď H1Z1, survival zombie MMO od Sony je primárne pre PC, hrozí mu aj port na PS4. Preto nie je na škodu, pozrieť si E3 trailer aj na túto gamezu.

Úplne na záver ponúkam veľmi praktickú vec. Ak ste sa stratili v tom množstve informácii tento týždeď, Sector.sk pre nás spísal najdôležitejšie odhalenia podľa press-conferencií spolu s odklikmi a tak ďalej proste všetko pokope. Za to mu veľmi vďačím a nech sa páči zhrnutie E3 press-conov a ohlásení.

Sector Zhrnutie E3 Press-conov

E3 zhrnutie press konferencií a ohlásení⎪Sector

Tak a je to za nami. Predýchajte čo ste videli, čítali, počuli a dajte si pauzu.

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: