Velox Fama (14.5.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

IGN sa pozrelo na jednu z najväčších JRPG sérii Final Fantasy a zoradilo skoro všetky main hry pod touto značkou do poradia od najlepšej po najhoršiu. Final Fantasy, tentokrát ale najnovšej pätnástky, sa týka aj rozhovor na Kotaku. Kto má záujem, nech sa páči. BTW, Final Fantasy XV bolo prvý ohlásené pred 10 rokmi 10.5.2006.

Aké sú rozdiely medzi PS4/XBO/PC verziami Dooma predvedie video nižšie.

Francúzsky distribútor Innelec Multimedia pridal diel do Playstation Neo skladačky. Zverejnil totiž vo svojej výročnej správe, že PS Neo 4K vyjde ešte tento fiškálny rok. Dokonca napísal, že dorazí v prvej polovici tohto fiškálu. To by znamenalo, že nová PS4 vyjde ešte pred 1. októbrom. V zápätí pravdepodobne prišlo bombardovanie od Sony a distribútor túto informáciu stiahol z webu a vyjadril sa, že nič o PS Neo nevie.

Tento týždeň sa niesol v znamení Nathana Drakea. Uncharted 4 vyšlo v utorok a ďalšiu recenziu si môžete prečítať na Sectore, ktorý mu dal 9/10 alebo na americkom IGN, ktoré dalo tiež 9/10.

V poslednej dobe sa často stáva, že nám ponúknutý prvý, úchvatný gameplay na nejakej akcii, no finálna hra tak nevyzerá. Preto vznikli porovnávacie videá a neunikol im ani Uncharted 4. Porovnávajú E3 trailer s finálnou hrou.

Pozrite si tiež unboxing ako Uncharted PS4 tak tej najdrahšej kolektorky Unchrted.

Možno si spomeniete ako dopadlo predstavenie Uncharted 4 na E3 v roku 2015. Live demo na konci press-conferencie malo problem s ovladacom a Nathan tam len tak 30 sekúnd stál. No a v Uncharted 4 je za zopakovanie tejto srandičky trofej. Nižšie je video z E3 a pod ním trophy guide.

A zostrih pochvál a recenzií.

Beta Overwatch bola veľkým úspechom. Zahralo si ju skoro 10 miliónov ľudí. Ide o najväčšiu betu v histórii Blizzardu. 9,7 milióna ľudí odohralo 37 miliónov zápasov a strávilo tam skoro 560 rokov času. Overwatch dokonca prekonal aj SW Battlefront.

Budúci týždeň, 19. a 20. sa v UK bude konať event, na ktorom Kazunori Yamauchi predvedie gameplay aj nové informácie o Gran Turismo Sport. GT Sport bolo oznámená na Paris Games Week a bude podporovať Playstation VR. Livestream môžete sledovať na oficiálnom GT YT channely alebo na oficiálnom PS YT channely.

Onedlho sa bude hovoriť v Zaklínačovi o víne a krvi. Rozhovor, dev diary a dojmy na Sectore povedia viac. Posledné DLC dokonca vylepší aj grafiku a hra tak bude vyzerať ešte lepšie, ako vyzerala keď vyšla. Okrem toho toto DLC bude v retail collector verzii aj s dvoma Gwintovými balíčkami a v collector boxe.

Sony prináša jarný zostrih očakávaných hier. Aj keď je už máj ale nevadí.

Ako vieme, Hideo Kojima a jeho nové developer studio pracujú na nejakej PS4 hre. V nedávnom rozhovore pre Famitsu Hideo pustil pár slov. Vraj to bude „veľké“ a budeme mať „velkú slobodu“. Bude to tiež hra prefanúšikov AAA akčných hier. Samozrejme, že nemajú čo ukazovať, somotné štúdio bolo založené len 18. decembra.

Mafia 3 a Playboy je známa kombinácia. Inak tomu nebude ani pri Mafii 3.

Stratégovia zbystrite. Civilization VI je oznámená. Vyjde ešte tento rok, ku koncu.

Star Wars hry, podobne ako filmy, budú teraz v kurze. Dlho v kurze. Okrem toho že nás čaká ešte 5 filmov, nás čaká budúci rok nový Battlefront, potom Star Wars akčná adventúra a v roku 2019 niečo na spôsob Uncharted. Pripravte sa na Star Wars vlnu.

Ak by vám koncom roka nesadol Battlefield 1 v alternatívnej minulosti, môžete siahnuť aj po plnotučnom sci-fi Titanfall 2.

Nenápadne vyšiel remake špičkovej ťahovej JRPG Valkyria Chronicles. Recenziu nájdete naprílad na IGN. Hra si vyslúžila 9/10.

Budúci rok bude nové Need For Speed. O hre sa dozvieme viac onedlho a plánujú zapojiť aj spätnú väzbu od hráčov aj samotných hráčov do vývoja. Hra by tak mala byť viac taká, akú ju chcú práve hráči.

Fajn takže pre nasledujúce video si pustite PC/Mac čo máte pod telkou, zapnite Chrome, nasaďte si aktívne 3D okuliare a pustite si 3D 360 stupňový trailer na sekačku Hellblade.

Myslím že môžeme uzavrieť česrtvý boj medzi CoD Infinite Warfare a Battlefield 1. Začnime tou menšou vzorkou. Podľa hlasovania na českom Eurogamerovi, kde hlasovalo 1600 ľudí, sa 80% z nich teší na BF1 a 4% sa teší na CoD IW. Tá väčšia vzorka je Youtube. CoD IW trailer je na YT od 2.5. a k dnešnému dňú má niečo málo cez 20 373 000 viewov, 346 000 likeov a 2 080 000 dislikeov. BF1 trailer je na YT od 6.5. a podnes deň má cez 29 000 000 viewov, 1 495 000 likeov a 26 000 dislikeov. Nie je čo dodať.

V Uncharted 4 je easter egg. Na nástenke medzi fotkami je velký plagát s … tehotnou Ellie z The Last Of Us?

U4 Easter Egg Ellie

Beyond priatelia

Komentáre