Velox Fama (14.2.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Titanfall 2 už nebude exkluzívny pre platformy od Microsoftu. A tak kto má doma japonca, môže sa tiež tešiť. Okrem toho bude mať Titanfall 2 aj single player, ktorý podľa EA v prvom chýbal.

Viete, že aj na slovensku sa robia hry? Jasné že viete. A aby sme mali prehľad, Sector pre nás všetkých napísal článok o hrách, ktoré vznikli v roku 2015 v SR.

Dajme si dva unboxingy. Collectorky Far Cry Primal a nového Hitmana.

K Far Cry Primal si ešte pustíme live-action trailer a 101 trailer.

H1Z1 mala povôdne byť zombie survival post-apo F2P MMO na PC a PS4. Takto to chcelo Sony Online. Keď však značku prebral Daybreak Games, z H1Z1 sa stala multiplatformová vec a vlastne na PS4/XBO sa jej možno ani nedočkáme. Dočkáme sa ale jej derivácie. H1Z1 King Of The Kill bude arénová (asi) TPS s niekoľkými deathmatch MP módmi kde nebude chýbať vychytený Battle Royale. Inak PC gameri hrávajú H1Z1 už viac ako rok cez Steam Early Access. H1Z1 King Of The Kill sa odštiepi od pôvodnej hry, a vyjde samostatne. Dokončený by mal byť v lete, od 17.2. bude na Steame v Early Access.

Do MOBA Paragon (PC/PS4) pribudla nová postava. Zoznámte sa, Kallari.

A je to tu. Moment na ktorý ste si šetrili. Ak ešte chvíľu vydržíte , budete si môcť kúpiť svoju PS4 v krásnej Uncharted 4 edícii.

Nech sa páči, story trailer k Mirror’s Edge Catalyst.

Pravdepodobne sa chystá ďalšia Star Wars hra. Star Wars Imperial Commando naznačuje teaser stránka s countdownom. Áno, údajne pôjde o duchovného nástupcu Republic Commanda. Toto však má byť na PC/PS4/XBO a viac by sme sa mali dozvedieť na tohtoročnej E3.

SW Imperial Commando #2 SW Imperial Commando #1

Dark Souls 3 a Thief. A luk. A nôž. A opening cinematic.

Úžasný trailer na Street Fighter V, ktorý vychádza onedlho (16.2.2016) na PS4 a PC.

V Destiny prebieha Crimson Days event. S ním prišli aj nové emotey. Čeknite aké.

Ubisoft oficiálne potvdil The Division open β pre všetkých. Začne už tento štvrtok, ak máte doma XBO a v piatok ak máte doma PS4 alebo PC. Preload od 16.2. Končiť sa bude v nedeľu 21.2. Ak ste hrali uzavretú betu (a ponechali si ju na disku) nemusíte už nič ťahať.  A trailerík predstavujúci frakcie.

Saw Cleaver sa stal tak trochu signature weaponom pre Bloodborne. No a kto by ho nechcel držať v ruke, pravý, studený, ťažký, skutočný.

Blizzard, jedno z najväčších štúdii v histórii hier, legenda, gigant oslavuje 25. narodeniny. Congrats Blizzard.

Indie hra Firewatch je tohtotýždňovou novinkou na PS Store. Čo na ňu recenzie vo svete? Ohlasy sú pozitívne a veľmi slušné.

  • The Guardian – 4/5
  • GameWatcher – 8
  • Polygon – 8,5
  • GamesRadar+ – 4,5/5
  • GameTrailers – 8
  • PCGamer – 85/100
  • GameSpot – 7/10
  • Videogamer – 8/10

Paragon nie je jediná MOBA, ktorá príde na PS4 v budúcnosti. Pirates: Treasure Hunters je MOBA ktorú si zahráme už o „niekoľko týždňov“. Bude F2P a ak vás zaujala signite sa do bety. K dispozícii bude niekoľko máp, množstvo hrdinov, vozdilá aj lode. Trailer povie zvyšok.

Teraz si povieme zopár dôležitých noviniek o XBO. 25.2. bude veľký Windows a X-Box event. Na ňom by sme sa mali dozvediet na čo bude slúžiť fresh doména xbox.steampowered.com. Možno nejakým spôsbom prepojí Steam s XBO. Web momentálne nefunguje a rumory hovoria, že sa chystá Cross-Buy a Cross-Save funckia medzi XBO a Win10. Mohli by ste tak hrať svoje hry na prednáške, a pokračovať po škole doma. Toto bude implementované už do nadchádzajúceho Quantum Break. Vlnu pobúrenia vyvolala aj správa, že kto si kúpi Quantum Break na XBO, dostane k nemu kód na PC verziu Quantum Break zadarmo. To znamená, že Quantum Break, pôvodne čisto XBO exkluzivita, ktorá mala motivovať ku kúpe XBO bude aj na PC a to v ten istý deň ako na XBO. Kód bude ale platný len vo Windows store a preto toto nenačrtáva, čo má MSko so Steamom. Nižšie niekoľko trailerov aj s gameplayom.

Sony možno pracuje na pokračovaní KNACKa. Nie moc dobre hodnotený a prijatý PS4 launch titul aj napriek neúspechu bude asi mať pokračovanie.

Bohužial, aj tieto veci patria k hernému priemyslu. Opúšťa nás, po 11. rokoch, veľký malý handheld, veľmi úspešny handheld, PSP. V Európe sa predáva od 1.9.2006 a od konca marca 2016 sa prestanú vyrábať fyzické disky do PSP. Tým sa započne rozlúčka s týmto handheldom, ktorého sa (podľa údajov z Wiki) predalo 82 miliónv kusov (údaj z novembra 2013). Ďakujeme ti PSP, za všetky úžasné zážitky na všetkých tých miestach.

Na stretnutí investorov Ubisoftu bolo povedané, že v najbližšom fiškálno roku nás čaká ďalší South Park, Ghost Recon, For Honor a Watch Dogs 2. K portfóliu sa ešte pridá AAA veľkorozpočtová hra so silnými digitálnymi službami. Naopak čo nás nečaká v fiškálnom roku 2016 je Assassin … diký bohu.

Budúcnosť sa pomaly dostáva aj do porno priemyslu. Spojením špeciálne vytvoreného „ovládača“, virtuálnej reality a hry s bujnými ženami dostanete údajne tan najautentickejší virtuálny sexuálny zážitok. Projekt zbiera peniaze na Idiegogo. Let the fappening begin!!!

Beyond priatelia.


Komentáre


Tagged: