EU Store refresh (13.02.2012) + čo stojí za to + YouTube aplikácia

Taaaakže, jak sa hovorí – another week, another refresh. Za pozornosť tento týždeň na store rozhodne patrí hneď niekoľk vecí. Napríklad pre vlastníkov Vity a predplatiteľov PS+ tu máme Wipeout 2048 zadara. Ďalej môžete zakúpiť najnovší Aliens: Colonial Marines (ktorý nedopadol moc dobre v recenziách) s 10% zľaovu a rovnako aj NHL 13, teda ak máte PS+. Osobne by som ale full hry zo storu nekupoval, lebo sú … na rovinu, skurvene drahšie ako ich retail verzie. Komplet zoznam noviniek nájdete na EU PS Blogu.

Určite si checknite aj celkom slušné zľavy, mimo PS+, ktoré bežia na store na niekoľko hier, ako napr. Twisted Metal (pozor – jedna z najťažśích platinoviek) za 15E, Dishonored za 24E, Darksider za 4E a Darksiders 2 za 10E alebo Batman Arkham City za 12E a Arkham Asylum za 10E. Kto má PS+ dostane na niektoré tituly ešte 10% dole. Pozor niektoré zľavy sú obmedzené časovo do 27. februára, ostatné sú natrvalo. Komplet zoznam zľavnených gamez nájdete znova na EU PS Blogu.

No a určite stiahnuť a vyskúšať by ste mali (konečne) YouTube aplikáciu. Nehľadajte ju ale na store. Nájdete ju v XMB menu pod zložkou TV/neviemčo (tam kde je aj Animax a AXN player). Stiahnite ju a kochajte sa konečne kvalitným prístupom na YT cez PS3. Po prihlásení máte k dispozícii úplne všetko tak, ako ste zvyknutí. Search, nastavenia, channels, subscribey, last watched, no proste všetko. A keďže všetci vieme, že zadávanie do searchu nie je zrovna moc rýchle so Sixaxisom, je tu krásna možnosť, Pair. Pair vám dovolí spárovať váš smartphone alebo tablet s PSkom a jednoducho vyhľadávať na smartphone/tablete, alebo púšťať na TV. Megapraktická vec, ktorá funguje spoľahlivo a rýchlo. Vďaka tejto aplikácii sa (aspoň u mňa) z YT stáva normálne, bežne a pohodlne pozerateľné médium doma v obývačke na veľkej TV. Njoy 🙂

Komentáre