E3 Day 0

E3 2016

E3 Day 0 – EA, Bethesda a ďalšie novinky

Microsoft má (možno) smolu. Tesne pred ich E3 konferenciou niekto leakol fotky aj niektoré špecifikácie nového X-Boxu. X-Box One S bude menší o 40%, bude mať 2TB disk, bude podporovať HDR a dokáže prehrať 4K filmy. Na trh by sa mal dostať koncom prázdnin. XBO S ale nie je očakávaný X-Box Scorpio, ktorý má byť výkonnejší a konkurovať PS Neo.

XBO S

Mass Effect Andromeda bude naplno odhalený až na podzim, no máme tu aspoň nejaký teaser a pár detailov. Napríklad že nás čakajú úplne nové prostredia a rasy.

Na druhej strane Titanfall 2 sa ukázal v plnej kráse. Vyjde multiplatformovo na podzim 28.10.2016. Bude obsahovať story mód, samozrejme multiplayer v ktorom osedláme 6 nových titánov. IGN si ho aj zahralo, prečítajte si čo si o hre myslia.

Pozrite si Battlefield 1 konečne v dlhšom traileri v in-game grafike a slintajte.

Doom je vonku a id sa tak môžu sústrediť na čo? No predsa na Quakea. Nový Quake Champions bude arénová strielačka na PC ktorá má e-sports ambície.

Bethesda sa slušne pochlapila a ukázala napríklad letnú sadu DLC pre Fallout 4. čakajú nás dve workshop DLC, kde budeme stavať napríklad vlastný Vault a Nuka World Amusement Park. Okrem toho nás čaká (ďalší) rozsiahly update mobilného Fallout Shelter, ktorý mimochodom v lete vyjde aj na PC. Šepkačka o remastri Skyrimu sa potvrdila. Na jeseň môžeme čakať krásnu upgradnutú verziu Skyrimu na PS4 a XBO s podporou modov (pravdepodobne len na XBO) a vylepšenou grafikou. Drobná info – Bethesda budúci rok vypustí Fallout 4 pre HTC Vive. Normálne plný Fallout 4 vo VR a oficiálne.

EA predstavila aj svoje smelé plány so značkou Star Wars. Okrem DLC Bespin pre Battlefront bude napríklad v roku 2017 pokračovanie Battlefrontu. V ňom by sa mali odraziť pripomienky od komunity a bude aj obsah inšpirovaný SW VII. Respawn (Titanfall) pracujú na ďalšej SW hre. Pôjde o adventúru z pohľadu tretej osoby odohrávajúcu sa v inej časovej líní ako ostatné SW hry. No a na koniec Visceral Games s Amy „Uncharted“ Hennig, ktorá zbehla z Naughty Dogu a ktorá má vraj pripravený vynikajúci Star Wars príbeh. SW hra od Visceral by mala vyjsť v 2018.

Samozrejme, očakávané pokračovanie hry roka nesmie na E3 chýbať. Druhý Dishonored sa predstavil v plnej kráse aj s kolektorkou. Tá bude poriadne nadupaná. Nájdete v nej Corvovu masku, prsteň Emily vo fancy krabičke, poster, steelbox a propaganda poster za 100$.

Dishonored II CE

Mafia 3 sa tiež predviedla v novom traileri aj 20 minútovom gameplay.

Bethesda sa rozhodla rebootnuť značku Prey, čo znamená nový príbeh. Pozrite si prvý trailer.

Ak ste smutný, že nebol ohlásený nový Wolfenstein, máme dobré správy. On tak nejak bol nebol ohlásený. Totiž pozornému oku neujde, že na úvodnej obrazovke pred press eventom Bethesdy bol zoznam niekoľkých hier, na ktorých pracovala Bethesda s id. V zozname sú hry od 1999 po 2016 a je tam niečo s názvom New Collossus.

Wolfenstein Collossus

 

Komentáre