E3 2014 Day 1⎪Rest

E3 Logo 362x362

E3 Day 1⎪Rest

Čo predstavila Sony vieme a môžeme sa vrhnúť na to množstvo vecí z press-conov od Ubisoftu, EA a Microsoftu.

Tvorcovia temného Limba pracujú na novinke s názvom Inside. Vraj to bude platformovka v Limbu podobnom tóne.

To že Project Cars vyjde aj na PS4 sme vedeli už dávno. Tak sa nám pripomína naozaj pútavým trailerom s gameplayom (pravdepodobne) z PS4. Mmmmm ….

Evolve od tvorcov Left4Dead vyzerá vynikajúco a potvrdzuje to aj nový trailer z MS press-conu, kde XBO dostane aj časovú exkluzivitu na betu aj s DLC.

Battlefield Hardline sa samozrejme tiež mihol na E3 a dokonca sme sa dozvedeli, že na PS4 už beží beta ale pravdepodobne len v US&A, lebo na CZ store som o tom nic nenasiel. K tomu potvrdené 1080p/60fps pre PS4. Niiiiice. 6 minútový gameplay nižšie.

Criterion, ktorý je známy najmä svojou Burnout sériou predstavil novú hru, o ktorej ale ani sám neviem ako sa bude volať a vlastne nevie ani tak úplne o čom bude. Ale budú tam lode, autá, štvorkolky a porozprávajú aj o víziách ktoré majú.

Assassin’s Creed Unity sa ukázal v plnej kráse. Máme tu hneď niekoľko videí. Pozrite si napríklad viac ako ý minútový priechod jednou zo SP misií. V ďalšo videu si predstavíme hlavného hrdinu s menom Arno a do treteice trailerov tu máme cinematic trailer. Dozvedeli sme sa aj že hra bude mať co-op pre 4 hráčov. Hra celkovo postúpila o level vyššie. Animácie davu, hlavného hrdinu sú vynikajúce. Atmosféra Paríža je vraj fantastická a celkovo hra vyzera veľmi dobre. Zahráme si ju na jeseň, 28.10.2014. A ten spomínaný co-op si pozrite v štvrtom traileri 🙂 A ešte pripájam dojmy z mesta a hrania ktoré si prečítajte na Sector.sk.


Mmmm …. tretí Witcher. Úžasne vyzerajúci, dychberúci tretí Witcher. Pozrite si, ako budeme loviť Gryfa.

Od znovuzroditeľa hororového žánru, The Evil Within tu máme tiež gameplay demo s dĺžkou skoro 6 minút.

Dragon Age Inquisition. Ďalšia hra v RPG sérii od EA sa nám ukazuje v pohybe. V dvoch traileroch môžete vidieť ako to bude s cmpanionmi v hre a v gameplay deme zase súboj s drakom. V najdlhšom traileri sú Q+A s developerom a dlhý gameplay. Njoy.

Mass Effect 4 je skutočnosťou. EA to potvrdzuje krátkym trailerom. V novom ME sa síce bude odohrávať úplne nová dejová línia aj s novými postavami, ale vraj sa otrieme aj o predošlé tri diely.

Rise Of The Tomb Raider. Tak sa volá pokračovanie úspešnej a vysoko hodnotenej stroskotanej Lary, ktorá sa dočkala aj portu na next-gen konzoly a opäť nám ju pripravujú chalani z Crystal Dynamics. Dokonce o nej trdia že redefinuje žáner survival akcie. V hre sa poobzeráme po celom svete a celková plocha po ktorej sa budeme môcť hýbať, má byť 3 krát väčšia ako v predošlom diely. Okrem nástupcu klasickej Lary je tu aj pokračovanie izometrickej Lara Croft And The Guardian Of Light. V Lara Croft And The Temple Of Osiris sa môžeme opäť tešiť na co-op pre 4.

EA teraz vlastnú Star Wars značku a určite ju neplánujú nechať zapadnúť prachom. Tešiť sa môžeme na Star Wars Battlefront ktorý bol predstavený v early development gameplay videu.

Toto je všetko najdôležitejšie z prvého dňa. V rámci článkov o E3 bude ešte jeden, kde zhrniem dôležité traileri a novinky z ostatných dní.

Beyond

 

Komentáre


Tagged: